25 / 04 / 2024

42 Maslak Dream Penthouse sanat eserine dönüşüyor!

42 Maslak Dream Penthouse sanat eserine dönüşüyor!

Türk çağdaş sanatçılarından Sevincy ve Mimar Zeynep Arolat, inşaat halindeki penthouse daireyi ‘42 Maslak Dream Penthouse’ adıyla fonksiyonel bir sanat eseri olarak tasarlıyor.



Farklı renk seçenekleri ve kaliteli ürünleriyle estetik standartlarını yükselten Filli Boya,  insan hayatına değer veren projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Şehrin muhteşem manzarasıyla dikkat çeken 42 Maslak Dream Penthouse projesi Filli Boya ve Vitra ile birlikte, yaratıcı ve inovatif fikirlerin açığa çıkması amacıyla ‘Artist in residence’ sanat programını Türkiye’de ilk kez gerçekleştiriyor. Sevincy ve Zeynep Arolat tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında ev bir su yüzeyi üzerine konumlanan bir yaşam alanı hissi yaratacak.

Proje hakkında açıklamalarda bulunan Sevincy, ''İnsanların zeminle sıra dışı bir bağ kurduğu, üzerindeki herşeyi cam gibi yansıtan bu eserimde suyun berraklığını ve zerafetini yansıtmaya çalıştım. Temas etmek hatta üzerinde yatma isteyeği uyandıran bu resme ayakkabıyla basmaya kıyamıyorsunuz'' ifadelerini kullandı.

2019 yılının Şubat ayında tamamlanması planlanan sanat projesinin sanat severler tarafından yoğun bir ilgiyle karşılanması planlanıyor.

www.42maslak.com/penthouses/


Geri Dön