26 / 04 / 2024

43. Yapı Fuarı 18 Nisan'da başlıyor!

43. Yapı Fuarı 18 Nisan'da başlıyor!

Çevik Proje Yönetimi'nin konuşulacağı 43. Yapı Fuarı 18-22 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek. Fuar, Yeniçağın ekonomisinde proje bazlı olarak iş birlikleri ile yetenekleri birleştirmek için çok önemli yer tutuyor...



18-22 Nisan’daki 43.Yapı Fuarı’nda Çevik Proje Yönetimi’nin konuşulacağı panel, inşaat sektörüne yönelik Startup’ları sektörle buluşturacak.

Nisan ayında inşaat sektörünün gündemi çeviklik ve inovasyon olacak. 18-22 Nisan’da 43. Yapı Fuarı’nda Çevik Proje Yönetimi’ni konuşulacağı panel ve İnşaat sektörüne yönelik Startup’ları sektörle buluşturacağı Yapıtech Garage konusunda çok güzel gelişmeler kaydedildi.

17 Nisan tarihinde İstanbul Proje Yönetim Derneği 4. İnşaat Zirvesi’nde İnşaat Proje Yönetimi’nin geleceğini yani çevikliği konuşulacak.

Mart ayında Avrupa İşletmeler Ağı fonları kapsamında KOSGEB bünyesinde KOBİ’lere 2'şer günlük “İhracata Yönelik Çevik İş Geliştirme” ve “İhracat Kapasitesini Artırmaya Yönelik Çevik Proje Yönetimi” eğitimleri düzenleniyor, artık KOBİ’ler de çevikleştirebildikler arasında yer alıyor.

 

 

 

 

 


Geri Dön