26 / 04 / 2024

2. Hatay Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı 11 Nisan'da açılıyor!

2. Hatay Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı 11 Nisan'da açılıyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Hatay İnşaatçılar ve Boyacılar Odası tarafından düzenlenen “2. Hatay Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı” 11 Nisan'da açılıyor.



 

Hatay Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, şehrin ekonomisine katkı sağlaması için yapılan “2. Hatay Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı” 60 katılımcı firma ile misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor. 11-15 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan fuarda, şehrin ekonomisine katkı sağlaması ve yatırımcıların yüzünü Hatay’a çevirmesi amaçlanıyor. 

FUAR ALANINDA ÇEVRE DÜZENLEMELERİ TAMAMLANDI

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından, binlerce ziyaretçiyle buluşturulacak olan fuar alanı çevresinde düzenlemeler yapıldı ve peyzaj hazırlıkları tamamlandı. Öte yandan tali yola sahip fuar alanında zemin düzenleme çalışmaları yapılarak yeni bir imar yolu da kazandırıldı. Fuar süresince elektrik sorunu yaşanmaması adına 500 metre elektrik kablosu döşeyen HBB ekipleri, katılımcılar park sorunuyla karşılaşmaması için de 700 araçlık otopark alanı hazır hale geldi.

5 gün boyunca kapısını ziyaretçilerine açık tutacak olan “2. Hatay Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı”; yerli ve yabancı yatırımcılar başta olmak üzere çok sayıda misafiri ağırlamaya hazır. 
 


Geri Dön