18 / 04 / 2024

5 firma eleman avında!

5 firma eleman avında!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren 5 firma eleman arıyor



1- Bayraktarlar Holding, Grand Tarabya Otel inşaatında görevlendirmek için takım arkadaşları arıyor. Firma pazarlama müdürü, satın alma müdürü, bakım müdürü, bilgi işlem müdürü, mimari büro müdürü ve planlama müdürü alacak. Adaylarda aranan ortak özellikler en az beş yıllık tecrübe, çok iyi derecede İngilizce, 35 yaşını geçmemiş olmak, erkek adayların askerlikle ilişiklerinin olmaması, lüks otel veya avm gibi yerlerde iş tercümesi olması da tercih sebebi.
[email protected]

2- Sistem Grup İnşaat, üniversitelerin inşaat mühendisliği bölümlerinden mezun inşaat mühendisi arıyor.
www.kariyer.net

3- Betako A.Ş, proje müdürü, proje sorumluları, mimar ve iç mimarlar alacak. Alınacak elemanların en az beş yıl proje veya şantiye deneyimli, yurtdışı seyahat engeli olmayan, proje sorumluluğu alabilen, inisiyatif sahibi, uygulama projesi ve detaylarına sahip, ince yapı imalatlarında tecrübeli, yoğun iş temposunda çalışabilecek kişiler olmaları isteniyor.
[email protected]

4- Dolsar Mühendislik, Ankara'daki merkez ve  Ankara  dışındaki kontrolluk teşkilatlarında personel istihdam edecek. Firma inşaat mühendisleri, elektrik mühendisleri ve makine mühendisleri alacak. Başvuruların en geç 2 Haziran 2010'a kadar yapılması gerekiyor.
[email protected]

5-  Emta İnşaat, Afganistan şantiyelerinde görevlendirmek üzere şantiye şefleri, saha mühendisleri, saha teknikerleri ve saha formeni arıyor.
[email protected]

Nagihan Arat/Emlakkulisi.com


Geri Dön