19 / 04 / 2024

5. Levent Korupark nerede? 5. Levent Korupark fiyat listesi!

5. Levent Korupark nerede? 5. Levent Korupark fiyat listesi!

Firma: Torunlar GYO

Proje: 5. Levent Korupark

5. Levent Korupark nerede sorusunun yanıtı ve  5. Levent Korupark fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 5. Levent projesinin 2. etabı olarak yükselen projede ön talep toplanıyor...



Yeni yatırımlar için düğmeye basan Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 5. Levent projesinin 2. etabı için ön talep toplanyor. Merakla beklenen proje 5. Levent Korupark adıyla hayata geçiriliyor.

Ön talep avantajlarının başladığı 5. Levent Korupark projesi Torunlar GYO'nun dev projeleri arasında yer alan 5. Levent projesinin 2. ve son etabı olarak tanıtıldı.

Arsa alanının 43 bin metrekare olarak belirlendiği  Torunlar GYO  5. Levent Korupark projesi toplamda 7 blok olarak yükseliyor.

5. Levent Korupark nerede? 5. Levent Korupark fiyat listesi!

744 adet konutun yer aldığı Torunlar GYO 5. Levent Korupark projesinde bir blok residence bloğu olarak tasarlandı. Projede peşin ödemelere özel olarak 900 bin TL'lik indirim yapılıyor. 

5. Levent Korupark nerede sorusunun yanıtı ve  5. Levent Korupark fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Torunlar GYO Korupark detayları...


projeye sor



Geri Dön