25 / 04 / 2024

53 bin TL'ye satılan Samsung Galaxy S23 Ultra'nın maliyeti belli oldu!

53 bin TL'ye satılan Samsung Galaxy S23 Ultra'nın maliyeti belli oldu!

Samsung Galaxy S23 Ultra'nın maliyeti açıklandı. Snapdragon 8 Gen 2 işlemci, 200 MP kamera ve 6.8 inç AMOLED ekranla donatılan amiral gemisi telefon, sektörde öne çıkıyor.



Samsung, son teknoloji akıllı telefonlarıyla yine adından söz ettiriyor. Son olarak Samsung Unpacked etkinliğinde tanıtılan Galaxy S23 serisi büyük bir ilgiyle karşılandı. Serinin en güçlü üyesi olan Galaxy S23 Ultra, birçok kişi tarafından sektördeki en donanımlı telefon olarak değerlendiriliyor. Merakla beklenen bir diğer konu ise cihazın maliyetiydi. Son yapılan araştırmalar, Galaxy S23 Ultra'nın maliyetinin yaklaşık olarak 469 dolar olduğunu ortaya çıkardı.

Galaxy S23 Ultra'nın en dikkat çekici özelliklerinden biri, TSMC'nin 4nm işlem düğümünde Samsung için özel olarak üretilen Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisidir. Bu güçlü işlemci, telefonun performansını üst seviyeye taşıyor. Ayrıca, kamera sensörleri, RAM ve depolama alanı gibi diğer bileşenlerin maliyeti de göz önüne alındığında, Galaxy S23 Ultra'nın üretim maliyeti oldukça yüksek seviyede bulunuyor.


Geri Dön