24 / 04 / 2024

5.Uluslararası İskele Kalıp İnşaat Teknolojileri Fuarı gerçekleşti!

5.Uluslararası İskele Kalıp İnşaat Teknolojileri Fuarı gerçekleşti!

İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen 5.Uluslararası İskele Kalıp İnşaat Teknolojileri Fuarı'na Kırşehirli müteahitler katıldı.



Kırşehirli müteahhitler, dünya iskele kalıp sektörünün devleri ile bir araya geldi. Demos Fuarcılık tarafından gerçekleştirilen ve her yıl, global pazarda lider konumda olan, dünyanın her tarafından profesyonel ziyaretçiler tarafından düzenli olarak ziyaret edilen Uluslararası Kapı Fuarı ve İskele Kalıp Teknolojileri Fuarı’na Kırşehirli inşaat firmaları da katıldı.


İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen 5.

Uluslararası İskele Kalıp İnşaat Teknolojileri Fuarı 3 gün boyunca sektörün ileri gelenlerini bir araya getirdi. İskele Kalıp Fuarı, yerli ve yabancı profesyonellerin, yeni iş fırsatlarına, uluslararası ve uzun soluklu işbirliklerine ulaşmasına ev sahipliği yapan bir iş geliştirme platformu olarak her geçen yıl sektörün iş hacmine katkı sağlamaya devam ediyor. Kırşehir’de inşaat sektöründe faaliyet gösteren Ticaret ve Sanayi Odası üyesi firma temsilcileri Demos Fuarcılık ve Org. A.Ş. tarafından İstanbul Fuar Merkezi’nde bu yıl 5.’si 12‐15 Ocak 2017 tarihlerinde düzenlenen İskele ve Kalıp Endüstriyel Yapı Teknolojileri Fuarı’na katıldı.


İskele ve Kalıp Endüstriyel Yapı Teknolojileri Fuarı’na katılan TSO üyeleri, iskele, kalıp sistemleri, iş ve inşaat güvenliği, inşaat makineleri ekipmanları, boya, mantolama ve yalıtım malzemeleri gibi konularda son teknoloji ile geliştirilen malzemeleri yakından görme fırsatı buldular. Bu yıl hedef bölge olan İran ve Afrika pazarlarından gelen satın alma heyetleri fuar katılımcı firmalarıyla bir araya getirildi. Özellikle İran’a uygulanan ambargonun belirli ölçülerde kaldırılmasıyla birlikte ortaya çıkacak iş hacmi sektörün var olan pazar payını arttırmasına olanak sağlayacak. Kırşehirli firmalar da, sektörle ilgili ticari fırsatların içerisinde olmak, marka bilinirliliğini artırmak ve pazar payını koruyarak yeni müşteriler bulma noktasında önemli bir kazanım sağladı. 


Türkiye’nin yanı sıra dünyadaki tek fuar olma özelliği kazanan bu fuara; ABS Yapı Elemanları San. ve Tic. Ltd., Adnan Doğan Demir Çelik Mamulleri San. Tic. A.Ş., Afix Scaff İskele Ve Kalıp Sis. San. ve Tic. Ltd. Şti., Ahşap Global Dergisi, AKDAŞ Kalıp Doğrulama İnş. Met. Malz. San. ve Tic. Ltd. Şti., AKZA İnş. ve Gay. Dan. Ltd. Şti., ALKA Group, APA Yayıncılık, Arı Döküm & Makine San. ve Tic. Ltd. Şti., B2b Medya/İş Dünyası Yayıncılık, Baba Yapı A.Ş., Başar Elektromekanik San. Tic. Ltd. Şti., Berk İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti., Bora İskele Kalıp İnş. San. ve Dış Tic. Ltd. Şti., Chısını Sas, Damla İskele Metal Kalıp Aksesuarları, Demirel Yapı İnşaat Dekorasyon San. ve Tic. Ltd. Şti., Demirsoy Döküm Metal San. Tic. Ltd. Şti., Destek Kalıp Makina Müh. İnş. Taah. İml. İhr. Paz. San. ve Tic. Ltd. Şti., Doka Kalıp San. Tic. A.Ş., Efesan Demir San. ve Tic. A.Ş., Erkmak Hidrolik Mak. San. Tic. Ltd. Şti., FBC Yayıncılık San. ve Tic. Ltd. Şti., Form Kurumsal Personel İş Elbiseleri San. Tic. Ltd. Şti., Gebze Teknik Üniversitesi, Haliç Üniversitesi, Hallmark Mobile Eğitim Çözümleri, İntek Kalıp İskele San. ve Tic. A.Ş., Jaguar İç ve Dış Tic. Ltd. Şti., Kariyer Medya Yayıncılık Reklamcılık ve Tanıtım Hizmetleri, Katırcılar Orman Ürünleri Niyazi Katırcı, Lam Plastik Teks. Dış. Tic. Paz. Ltd. Şti., Layher İskele Sis. San. ve Tic. Ltd. Şti., Levent İnşaat Gıda ve Day. Tük. Mal. San. Ve Tic. Ltd. Şti., Mart İskele San ve Tic. A.Ş., Mcnetıq Bv, Meıser İzgara ve San.Tic. Ltd. Şti., Mesa İmalat San. ve Tic. A.Ş., Metsan Teknik Oto Hidrolik Hortum ve Makina Sanayi, Mutasan Kalıp Makine İma. San. ve Tic. Ltd. Şti., Nas İnşaat İmalat San. ve Tic. Ltd. Şti., Nurhan Gürel Reklamcılık ve Yayıncılık Hiz. Tic. Ltd. Şti., Optimum İskele ve Kalıp Sistemleri Tic. San. A.Ş., Özler Kalıp ve İskele Sistemleri A.Ş., Pelit İnşaat Kalıp Sistemleri San. ve Tic. A.Ş., Perı Kalıp ve Ticaret Ltd., Platformsan Mak. ve Yapı Sis. İç ve Dış Tic. Ltd. Şti., Plettac‐Assco Türkiye (Güsa İskele End. San. ve. Tic. Ltd. Şti.), Proweld Kaynaklı İmalat Eğitim ve Danışmanlık Hiz. Ltd. Şti., Referans Kalıp ve İskele Sistemleri, Reo Lift (Reo Müh. İnş. Elek. Yangın Sönd. A.Ş.), Rızhao Fast And Fasten Scaffold Co.Ltd., Rızhao Weıye Tools Co, Ltd., Sağlam Orman Metal İş Ürünleri İnş. Taah. ve Tic. A.Ş., Sağlamlar Orman Tarım Ürünleri Tic. ve San. A.Ş., SNS Mühendislik Taah. İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti., Sws Meriç Grup Çelik İskele İml. Mak. San. İnş. ve Tic. Ltd. Şti., Şatana Yayıncılık Ltd. Şti. (Şantiye Dergisi), TGM Kule Vinç San. ve Dış. Tic. Ltd. Şti., TMS Kalıp ve İskele Sis. San. ve Tic. A.Ş., TOBLER İskele ve Kalıp Sistemleri, Toz Taş Dekorasyon Yapı İnş. İth. İhr. Ltd. Şti., TUTON Metal ve Alüminyum San. Tic. Ltd. Şti., Üsküdar Üniversitesi, Villa Yapı Müh. San. ve Tic. Ltd. Şti., YADE Alüm. Metal İth. İhr. Mob. Gıda İnş. Paz. San. Tic. Ltd. Şti., Yağmur İskele İnş. San. Tic. Ltd. Şti., Yapı Malzeme Dergisi, Yatırımlar Dergisi, Yıldız Dövme Civata Ltd. Şti. katılım sağladı.




Kırşehir Çiğdem


Geri Dön