29 / 03 / 2024

kırşehirli müteahhitler

kırşehirli müteahhitler

İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen 5.Uluslararası İskele Kalıp İnşaat Teknolojileri Fuarı'na Kırşehirli müteahitler katıldı.

Kıbrıs Müteahhitler Birliği Başkanı Gürcafer açıkladı: Oturum izniyle ilgili mevzuatlarda eksiklikler var!

Müteahhitler Birliği Başkanı Cafer Gürcafer, oturum izni ile ilgili olarak mevzuatlarda eksiklikler bulunduğuna dikkat çekti.

Yüzde 30 ile yüzde 1400 arasında kâr etmek mümkün! İşte yatırım yaparken dikkat edilmesi gerekenler...

Yatırım yapmak isteyenler en kolay yöntem olan faiz, altın ve döviz gibi alanlara yöneliyor. Ama araştırma ve uzman görüşleriyle ilerlendiği zaman çeşitli yatırım araçları da bulunuyor. Profesyonel ekiplerce yönetilen ve amacı kâr ettirmek olan fonlara para girişi günden güne artıyor. İşte detaylar.

Türk müteahhitler Balkan ülkelerine odaklandı! Hedef yıl sonunda 20 milyar dolarlık projeye imza atmak!

Türk müteahhitler Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle yaşadıkları kayıpları telafi etmek için Balkan ülkelerine odaklandı. 2023 yılının ilk 4 ayında yurt dışında 4,8 milyar dolarlık projeye imza atan sektörün yıl sonunda 20 milyar dolara ulaşması bekleniyor.

Türkiye Müteahhitler Birliği'nden çağrı: Kamuya iş yapan küçük ve orta ölçekli müteahhitler af yasası kapsamına alınsın

Türk inşaat sektörünün en köklü sivil toplum örgütlerinden Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB),çaresizlik içinde teminat mektuplarını yakmak zorunda kalan ve cezalı duruma düşen müteahhitlik firmalarının, af yasası kapsamına alınması çağrısını yaptı.

TOKİ'den Kırıkkalelilere müjde! Sadece bir ilçedeki 72 yeni konutu aman kaçırmayın!

TOKİ'den Kırıkkalelilere müjde geldi... Sadece bir ilçedeki 72 yeni konutu aman kaçırmayın...

Demir fiyatlarına büyük zam geldi! Müteahhitler çıldırdı! 24 Eylül 2022 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en önemli yapı malzemesi olan demir fiyatlarına bu hafta büyük zam geldi. Peş peşe zam gelen demir fiyatları yükseldi. Demir fiyatlarının gören müteahhitler çılgına döndü. Peki demir fiyatlarına ne kadar zam geldi? Demir fiyatları ne kadar oldu? İşte 24 Eylül 2022 demir fiyatları..

TOKİ'den ucuz konut bekleyen Kırıkkalelilere müjde! O ilçe için tarih belli oldu!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırıkkale projesi için düğmeye bastı. İşte detaylar...

Türk müteahhitler sürdürülebilir şehirlere odaklandı!

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Erdal Eren "Dünyada kentleşme hızla sürerken küresel iklim kriziyle birlikte 'sürdürülebilir şehirler' için alınması gereken önlemler aciliyet kazanmaktadır" açıklamasında bulundu.

Mısır'da Türk müteahhitler için büyük fırsat!

Türkiye ve Mısır arasında normalleşmenin başlamasıyla iki ülke arasında ekonomide yeni fırsatlara doğurma imkanı sağlayacak. Öyle ki bölgede inşaat işlerinin yoğun olması sebebiyle, Türk müteahhitler için yatırım fırsatı doğuruyor.

Türk müteahhitler 128 ülkede 10 bini aşkın proje üstlendi!

TMB Başkan Vekili ve Summa Turizm Yatırımcılığı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Selim Bora, "Türk müteahhitler 128 ülkede üstlendiği 10 binin üzerinde proje ile bugüne kadar yaklaşık 420 milyar dolarlık hacim yarattı" dedi.

Chistopher Lloyd California'daki rıhtım evini 2,95 milyon dolara satıyor!

Başrolünü Michael J Foxx ile oynadığı ve Dr. Emmett Brown karakteri ile bilinen Chistopher Lloyd California’da 1,5 yıl önce 2.2 milyon dolara satın aldığı küçük rıhtım evini satışa çıkardı.

Türk müteahhitler Kırgızistan’da 901 milyon dolarlık proje hayata geçirdi!

Türk Cumhuriyetlerinden Kırgızistan büyük bir dönüşüm içinde. Dışa açılma politikası istikrarlı bir şekilde sürüyor: Türk müteahhitler de Kırgızistan’da 901 milyon dolarlık proje hayata geçirdi.

Kazakistan, altyapı yatırımları için Türk müteahhitler ile görüşüyor!

Kazakistan Türk müteahhitler ile alt yapı yatırımları için görüşmelere başladı. Kazakistan'ın demiryolu, otoyol, gümrük kapılan, konut gibi yatırımlar için 15 milyon dolar kaynak ayırdı...

kırşehirli müteahhitler Haberi

kırşehirli müteahhitler

Kırşehirli müteahhitler, dünya iskele kalıp sektörünün devleri ile bir araya geldi. Demos Fuarcılık tarafından gerçekleştirilen ve her yıl, global pazarda lider konumda olan, dünyanın her tarafından profesyonel ziyaretçiler tarafından düzenli olarak ziyaret edilen Uluslararası Kapı Fuarı ve İskele Kalıp Teknolojileri Fuarı’na Kırşehirli inşaat firmaları da katıldı.


İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen 5.

Uluslararası İskele Kalıp İnşaat Teknolojileri Fuarı 3 gün boyunca sektörün ileri gelenlerini bir araya getirdi. İskele Kalıp Fuarı, yerli ve yabancı profesyonellerin, yeni iş fırsatlarına, uluslararası ve uzun soluklu işbirliklerine ulaşmasına ev sahipliği yapan bir iş geliştirme platformu olarak her geçen yıl sektörün iş hacmine katkı sağlamaya devam ediyor. Kırşehir’de inşaat sektöründe faaliyet gösteren Ticaret ve Sanayi Odası üyesi firma temsilcileri Demos Fuarcılık ve Org. A.Ş. tarafından İstanbul Fuar Merkezi’nde...