26 / 04 / 2024

6 firma eleman avında!

6 firma eleman avında!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren toplam 6 firma istihdam ettirmek üzere eleman alımı yapacak



1- Yapı Enerji elektrik, inşaat ve proje yönetim san. tic. ltd şti, İstanbul merkez ofisinde görevlendirmek üzere en az 3 yıl deneyimli, gelişmeye açık, çok iyi derecede Autocad kullanabilen mimar, en az 5 yıl proje deneyimli, 35 yılını aşmamış, çok iyi derecede Autocad kullanabilen, soğutma ve havalandırma konularında tecrübeli makine mühendisi, en az 5 yıl proje ve şantiye deneyimli, çok iyi derecede Autocad kullanabilen elektrik mühendisi alacak.

İlgilenenler öz geçmişlerini başvurdukları pozisyonu da belirterek [email protected] adresine veya 0216 456 79 52 no'lu faksa gönderebilirler.

2- Urartu İnşaat, beton imalat işlerinde deneyimli, en az 5 yıl tecrübeli inşaat mühendisi alacak.

İlgilenenler öz geçmişlerini [email protected] adresine veya 0216 363 14 74 no'lu faksa gönderebilirler.

3- Keleşoğlu İnşaat, en az 5 yıl tecrübeli mimar alacak.

İlgilenenler öz geçmişlerini [email protected] adresine gönderebilirler.

4- Global Yapı, yapı sektörü teknik ürünler pazarlaması konusunda en az 3 yıl tecrübeli, seyahat engeli bulunmayan B sınıf ehliyet sahibi tercihen Anadolu Yakası'nda ikamet eden, erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış, bilgisayar Office programlarını (tercihen Autocad) iyi derecede bilen, vaktinin büyük kısmında müşteri ziyaretlerinde görev alacak ürün satış sorumlusu arıyor.

İlgilenenler fotoğraflı öz geçmişlerini [email protected] / CC [email protected] adreslerine 15 Ekim 2009 tarihine kadar gönderebilirler.

5- Kuzu Grup, İstanbul Avrupa Yakası toplu konut inşaatları için şantiye şefleri (inşaat mühendisi veya mimar), kaba imalat şefleri (inşaat mühendisi), ince imalat şefleri (inşaat mühendisi veya mimar), inşaat teknikerleri (kaba ve ince imalat), makine tesisat mühendisleri - teknikerleri ve teknisyenleri, elektrik tesisat mühendisleri - teknikerleri ve teknisyenleri, kesin hesap ve hakediş teknikerleri alacak. Bina tünel kalıp inşaatında tecrübeli olanlar tercih edilecek.

İlgilenenler öz geçmişlerini [email protected] adresine veya 0312 446 03 29 no'lu faksa gönderebilirler.

6- Re/max İdeal Gayrimenkul Danışmanlık, çok para kazanırken özgür çalışma ve kendi işinin patronu olmak isteyen gayrimenkul danışmanları arıyor.

İlgilenenler öz geçmişlerini [email protected] adresine veya 0212 267 42 57 no'lu faksa gönderebilirler.

Merve SAĞLAM/Emlakkulisi.com


Geri Dön