19 / 04 / 2024

6 Temmuz 2021 altın fiyatları!

6 Temmuz 2021 altın fiyatları!

Yeni haftanın ikinci işlem gününde altın fiyatları ons altındaki yükselişe paralel olarak güne yükselişle başladı. Gram altın bugün kritik seviyeyi aşarak 500 liradan işlem görüyor.



Milyonlarca altın yatırımcısı ve altın almak isteyenler tarafından altın fiyatları merak ediliyor. Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününe enflasyon rakamlarının da etkisi ile yükselişle başladı. 

CNNTÜRK'te yer alan habere göre; Ons altının bin 787 dolara yükseldi. Ons altına paralel olarak iç piyasadaki altın fiyatları da yükselişe geçti. Peki, hangi altın türü ne kadar oldu? İşte 6 Temmuz 2021 altın fiyatları;

GRAM ALTIN NE KADAR?

Gram altın haftanın ikinci işlem gününe yükselişle başladı. Geçtiğimiz haftalarda kritik seviye olan 500 lira barajını aşarak önemli bir konuma yerleşen gram altın bugün de 500 liradan işlem görüyor.  

6 Temmuz 2021 altın fiyatları!

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Bugün çeyrek altın ise  800 liranın üzerinde yerini sabitlerken,  810 liradan geri alınıyor. Bugün çeyrek altın 825 liradan satılıyor.

6 Temmuz 2021 altın fiyatları!

CUMHURİYET ALTINI KAÇ TL?

Altın fiyatlarında, son  dönemlerde yaşanan artışla birlikte 3 bin lira seviyesini aşan cumhuriyet altını bugün 3 bin 238 liradan alınıp, 3 bin 289 liradan da satışa sunuluyor.

6 Temmuz 2021 altın fiyatları!

6 TEMMUZ 2021 ALTIN FİYATLARI

6 Temmuz 2021 altın fiyatları!

Altın fiyatları ne kadar oldu?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön