16 / 04 / 2024

700 milyon TL'lik yatırımla Bağcılar Batışehir projesi!

700 milyon TL'lik yatırımla Bağcılar Batışehir projesi!

Firma: Ege Yapı

Proje: Batışehir

İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da Ege Yapı Group tarafından hayata geçirilen Batışehir projesi konut, rezidans, bir şehir oteli, ofisler, eğitim kompleksi, açık hava çarşısı, spor salonları ve 100 bin metrekare yeşil alana sahip .



İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da  Ege Yapı  Group tarafından hayata geçirilen  Batışehir  projesi Avrupa'nın en iyi karma yaşam projesi ödüllüne sahip.


Batışehir projesi, 1+0'dan 5+1 dublekslere kadar değişen büyüklüklerde ve birbirinden farklı 40 daire tipiyle konut sahibi olmak isteyenlere seçenekler sunuyor.


Bünyamin Derman tarafından tasarlanan Batışehir projesi 700 milyon TL'lik yatırımla yükseliyor. 818 bin metrekare arsa alanına sahip proje tamamlandığında, 15 bin kişinin yaşayacağı bir proje olacak.


Batışehir projesinde konut, rezidans, bir şehir oteli, ofisler, eğitim kompleksi, açık hava çarşısı, spor salonları ve 100 bin metrekare yeşil alan bulunuyor. 


Bağcılar’da Doğan Medya Center’ın karşısında, Atatürk Havalimanı’na 10 dakika, Beşiktaş ve Bakırköy’den metro ile yalnızca 15 dakika uzaklıkta bir lokasyona sahip.


Projede konut sahibi olanlara fitness center, basketbol sahası, açık-kapalı yüzme havuzu, tenis kortu, güvenlik, koşu parkuru, bisiklet parkuru, çocuk oyunları,  güneşlenme terasları, spor alanları gibi imkanlar sunuluyor.


Bağcılar Batışehir iletişim;

444 5 343

Web adresi: www.batisehir.com

SimayYAYLACI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön