19 / 04 / 2024

8 konut projesinde yaz kampanyası!

8 konut projesinde yaz kampanyası!

Okulların kapanması ve ramazan ayı nedeniyle ev satışları yavaşladı. Yaz durgunluğunu aşmak isteyen inşaat firmaları, konut alıcısını harekete geçirmek için kampanya yarışına girdi



Okulların kapanması ve ramazan ayı nedeniyle ev satışları yavaşladı. Yaz durgunluğunu aşmak isteyen inşaat firmaları, konut alıcısını harekete geçirmek için kampanya yarışına girdi. 1+1 fiyatına 2+1 daire satan şirketler yüzde 15'e varan indirim yapıyor, faizleri sıfırlıyor, ödemeleri öteliyor 



1) 1+1 daire yerine 2+1 daire satıyor



ÖZYURTLAR inşaat, ramazan ayma özel düzenlediği kampanya kapsamında Esenyurt'ta hayata geçirilen Nlogo İstanbul projesinde 1+1 fiyatına 2+1 daireleri, 2+1 fiyatına ise 3+1 daireleri satışa çıkardı. Özyurtlar Şirketler Grubu Başkam Tamer Özyurt, "Projemizden daire satm almak isteyenler, 379 bin liraya satılan 1+1 daireler yerine 2+1 dairelerimize sahip olabilecek. Yine 439 bin liraya sattığımız 2+1 daireler yerine de 3+1 dairelerimizi satın alabilecek. Üstelik şirket bünyesinde 48 ay ve sıfır faiz imkanı da sağlayacağız" dedi. Toplam üç etapta 7 blok halinde inşa edilen Nlogo İstanbul'da, 2 bin 679 daire bulunuyor. 1+0'dan 3+1'e farklı tipte dairelerin yer aldığı projede teslimler Aralık 2017'de başlayacak. 



www.nlogoistanbul.com



2) Peşinatı yüzde 1'e indirdi 


HAS - DBN Yatırım Ortaklığı tarafından, İstanbul'un parlayan yıldızı Kâğıthane'de 15 Temmuz'a kadar geçerli olan kampanya kapsamında yüzde 1 peşinat ve kişiye özel ödeme planlarıyla daire sahibi olmak mümkün. Atiye Residence zemin dahil 17 kattan oluşuyor. Her katta 7 daire bulunuyor. Toplam 108 darirenin yer aldığı projede daireler 2+1 formatta, 102 metrekare alana sahip. Proje kapsamında fittnes salonu, çocuk oyun alanı, toplantı salonu ve açık alanda büyük bir basketbol sahası yer alıyor. Ayrıca her dairenin bir araçlık kapalı otopark hakkı var. 2017 yılı Aralık ayında teslim edilömesi hedeflenen Atiye Residence 70 milyon liralık yatırımla hayata geçiriliyor.


atiyeresidence.com



3) Karaköy'de fiyatlar fırladı


KARAKÖY bölgesinde saha araştırması gerçekleştiren EVA Gayrimenkul, konut fiyatlarında 8 yılda 2.5 kat artış yaşandığım tespit etti. Galataport projesiyle birlikte son yıllarda giderek önem kazanan Karaköy bölgesinin turizm açısından çok daha cazip bir merkez konumuna ulaşacağını kaydededen EVA Gayrimenkul Değerleme Proje Koordinatörü Şefik Ercan Keskiner, “Sekiz yıl önce 3 bin - 4 bin lira olan konut birim metrekare değerleri günümüzde 8 bin -10 bin lira seviyesine ulaştı” dedi. Gayrimenkul alım satımlarında sirkülasyonun devam ettiğini belirten Keskiner, yatırım yapıp bir yıl içinde satanların yaklaşık yüzde 50 civarında kâr elde ettiklerinin altını çizdi. Oturum alanı 90-100 metrekare civarında olan 5 katlı bir binanın ortalama satış değerinin 3- 4.5 milyon dolar, deniz gören binaların ise 5 - 7 milyon dolar arasında değiştiğini söyleyen Keskiner, bölgede Galataport ile yaşanacak dönüşümle birlikte fiyatların daha da yukarı çıkacağını ifade etti.



4) 2 bin lira taksitle 120 ay vade


SİNPAŞ GYO tarafından Sancaktepe’de yapımı sürdürülen 900 konutluk Aydos Country projesinde yaz dönemi özel kampanya hazırlandı. Yeni ödeme planında, 10 bin lira ön ödeme ve 120 ay 2 bin 30 lira taksitle 1+1 daire sahibi olmak mümkün. 2+1 daireler, 20 bin lira ön ödeme ve 3 bin 310 lira aylık ödemelerle, 3+1 daireler ise 30 bin hra ön ödeme ve 3 bin 660 lira aylık ödeme seçenekleriyle satışa sunuluyor. 1+1’den 4+1 ’e farklı yaşam seçenekleri bulunan projede dairelerin büyüklükleri 68 metrekare ile 208 metrekare arasında değişiyor. Sinpaş’m Sancaktepe bölgesinde önemli projelere imza attığını ifade eden Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, bölgenin büyük bir hızla geliştiğini ve yatırım açısından da gözde bir semt haline geldiğini belirterek şunları söyledi: “Sinpaş, hayata geçirdiği proje- leriyle Sancaktepe bölgesinin değerine değer kattı. Aydos Ormanı’na komşu olan ve Anadolu yakasımn ulaşım bağlantılarının önemli noktasında yer alan Aydos Country, her açıdan bölgenin

yükselen değeri olmaya devam ediyor.Bölgenin gelişimine paralel olarak gayrimenkullerin daha da değerleneceğini öngörüyoruz.”



http://aydoscountry.com/



5) Son 45 daire


Teknik Yapı’nın Halkalı’da hayata geçirdiği Metropark projesinde yaşam başlarken, satışı devam eden 45 daire için yeni bir ödeme fırsatı sunuyor. 2+1 daireler, 1+1 daire fiyatıyla satışa sunulurken, peşin ödemelerde yüzde 15 indirim yapılıyor. Alternatif isteyenler için ise 72 ay vade farksız taksit seçeneği

için kampanya bulunuyor. Ödeme planını 120 aya yaymak isteyenler ise yüzde 25 peşinat ile anlaşmalı bankalardan kullanacağı krediler için yüzde 0.65 konut finansman oranından faydalanabiliyor. Büyüklüğü brüt 106 ile 117 metrekare arasında değişen 2+1 tipi dairelerin fiyatı 504 bin 800 liradan başlıyor.


http://teknikyapimetropark.com/



6) 50 ay vade farksız taksit yapılıyor


BABACAN Holding'in Esenyurt'ta geliştirilen 1216 konutun yer aldığı projesi Babacan Premium'da ramazan ayma .özel ödeme planları hazırlandı. Kampanya kapsamında Babacan Premium'da yerini almak isteyenler, peşinat ödemeden, yüzde 75 banka kredisi ve yüzde 25 teslimde ödeme fırsatından yararlanabiliyor. Kampanya kapsamında ayrıca yüzde 35 peşinat, geri kalan kısmı firma bünyesinde 50 ay ve 0 faiz ödeme seçeneği sunuluyor. Üçüncü bir seçenek olarak peşinat ödemeden 120 ay vade ile ev sahibi olma imkanı bulunuyor. Eylül ayında inşasına başlanan projenin birinci etabın 2018 yılı Haziran ayında, ikinci etabijıın ise 30 Aralık 2018'te teslim edilmesi planlanıyor.



www.babacanyapi.com



7) Ramazana özel çifte fırsat


KELEŞOĞLU Holding, Yakuplu'daki yeni projesi Denizİstantanbul Mercan Konakları etabında ramazan ayına özel 24 ay 0 faiz ve yüzde 10 peşinat ile 60 aya varan deme avantajı sunuyor. 299 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulan Mercan Konakları'nda 1+1 daireler 66 ve 75 metrekare olmak üzere iki farklı büyüklükte tasarlandı. 1 milyon 200 bin metrekare alana yayılan Denizİstanbul'da konut alanları, spor ve yaşam kulübü, kültürel ve rekreasyon alanları, okul, hastane, otel ve AVM bulunuyor. Projede, deniz kenarı kafe,restoran ve ticari üniteleri hizmete açık West Istanbul Marina 1.5 kilometrelik sahil ve kumsal yer alıyor.


http://www.denizistanbul.com/


8) Zeytinburnu'na yeni proje: Yedi Mavi


KALKAVAN Yapı, Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığı'nda TOBB'nin Zeytinburnu arazisi üzerinde hayata geçirilecek Yedi Mavi Projesi'nde lansman öncesi satış süreci başladı. 63 dönüm arazi üzerinde 17 kat ve 6 bloktan oluşan projede deniz manzarasına sahip 1+1,2+1,3+1,4+1 ve 5+1 olmak üzere 5 farklı daire seçeneği yer alıyor. Residans, ofis, AVM ve apart otelin yer alacağı karma konseptli projede toplam bin 47 adet bağımsız bölüm yer alıyor. Daire büyüklüklerinin 75 metrekare ile 400 metrekare arasında değiştiği projede, metrekare fiyatlan KDV hariç 12 bin liradan başlıyor. 2018 yılının sonunda teslim edilecek projede konut fiyatlan 985 bin lira ile 6.5 milyon lira arasında değişiyor. 

http://yedimavi.com.tr/



Sözcü- İsmail Şahin


Geri Dön