20 / 04 / 2024

8 konut projesinde ön talep fırsatları!

8 konut projesinde ön talep fırsatları!

Yakın zamanda resmi satış süreçleri başlayacak olan pek çok projede ön talep toplama dönemi devam ediyor. İşte Mart ayında ön talepte bulunanlar için satış öncesi indirimli fiyat avantajı sunan 8 konut projesi...



Yakın zamanda resmi satış süreçleri başlayacak olan pek çok projede ön talep toplama dönemi devam ediyor. İşte Mart ayında ön talepte bulunanlar için satış öncesi indirimli fiyat avantajı sunan 8 konut projesi...


1) Evalpark İstanbul 


İstanbul Beylikdüzü ve Büyükçekmece'de yaptığı birçok proje ile adından söz ettiren Eval İnşaat, şimdi de Bahçeşehir'e komşu Bahçekent bölgesinde "Evalpark İstanbul" projesini hayata geçiriyor. Proje Mart ayında lansmana çıkacak. İki etaptan oluşan ve ilk etabında 382 konut ve 11 ticari ünitenin yer alacağı proje, bölgenin en büyük yatırımları arasında öne çıkıyor. Projede daireler 72 metrekareden başlayıp 160 metrekareye kadar çıkıyor. Evalpark İstanbul'da 219 bin 600 TL'den başlayan cazip fiyatlarla daire sahibi olunurken, alternatif ödeme planlarıyla da ödeme kolaylığı sağlanıyor. İnşa çalışmalarının hızla devam ettiği proje, 2018 yılının Ekim ayında teslim edilecek. 


Web: http://www.evalinsaat.com/


2) AND Pastel 


Kartal'da AND Pastel adı ile satışa sunulacak proje, deniz ve adalar manzarasına hakim yüksek katlı bir kule, geniş peyzaj alanına ve meydana hakim toplamda 7 blokta 290 daireden oluşuyor.  Anadolu Grubu'nun eski fabrika arazileri üzerinde, yükselen AND Pastel, Kartal bölgesinin en büyük ölçekli projelerinden biri olarak yaklaşık 45 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçirilecek. Ön talep toplanan projede, teslim tarihi ise 2018 yılı Haziran ayı olarak planlanıyor. Daire fiyatları 290 bin TL'den başlıyor. 


Web: www.andgayrimenkul.com



3) Zer Bostancı 


Zer Bostancı projesi, Ceylan İnşaat imzası ile İstanbul'un en gözde bölgelerinden olan Bostancı'da inşa ediliyor. Deniz manzarası ile dikkat çeken Zer Bostancı projesinde yer alan daireler, 750 bin TL'den başlayan fiyatlarla ön talep görüyor. Proje kapsamında 62 daire ve 2 ticari ünite yer alıyor. Proje kapsamında deniz manzaralı ve farklı büyüklükte 2 oda 1 salon daireler yer alıyor. 


Web: www.zerbostanci.com


4) Karat 34


İstanbul Avrupa Yakası'nın kritik ulaşım akslarının kesiştiği Yenibosna'da konumlandırılan Karat34'te altyapı çalışmaları start aldı. 3 residence ve 3 ofis olmak üzere toplam 6 bloktan oluşan projenin projenin satışları için ön talep toplanıyor. Nisan ayı ortalarında lansmanı ve resmi satış satışlarına başlanılacak olan Karat 34 için daha şimdiden yoğun talep oluştu. Karat34, 470 konut, 124 ofis, 27 ticari üniteden oluşuyor.


Web: http://www.karat34.com.tr/


5) NEF Bodrum


Nef, Bodrum Yalıkavak'taki projesinde ön talep sürecini başlattı. 500 konut şeklinde planlanan Nef Yalıkavak projesi lüks konsepte sahip olacak. NEF Bodrum projesi 100 bin metrekare arsa alanında yükselecek ve denize sıfır konumda yer alacak. Nef Bodrum projesinin yaza satışa sunulması planlanıyor. Projenin kendisine özel sahili de olacak 


Web: http://www.nef.com.tr/


6) ParkMavera 2


Avrupa'nın en büyük sağlık kentine komşu, botanik şehir parkı etrafında Türkiye'nin ilk planlı kent meydanında yükselecek olan Park Mavera-2 TOKİ-Emlak Konut GYO A.Ş. nin güvencesiyle inşa edilecek. Ön talepte bulunanlar,  TOKİ  Emlak Konut tarafından resmi olarak onaylanan ilk çıkış fiyatlarından satın alma ve dairesini herkesten önce seçme şansına kavuşacak. 


Web: www.parkmavera.com 


7) Ofton Kavacık


Diğer Projeler Bunların yanı sıra Ofton Kavacık'taki projesi için ön talep topluyor. Satışları mayıs ayında başlayacak. 


Web: http://www.kesisimnoktasi.com/


8) Mod İstanbul - Yeni Nesil Eyüp


Ortadoğu Grup Kağıthane'de inşa edileceği Mod İstanbul ve Eyüp'teki projeleri için talep topluyor. 


Web: www.2proje.com 


Taraf


Geri Dön