25 / 04 / 2024

8 Soruda TOKİ Sivas Kangal ucuz konut projesi!

8 Soruda TOKİ Sivas Kangal ucuz konut projesi!

Türkiye’nin aylardır merakla beklediği TOKİ Sivas Kangal 2022 sosyal konut projesinin tüm detayları belli oldu. Peki, TOKİ Sivas projesinde toplamda kaç konut yapılacak? İşte 8 soruda TOKİ Sivas Kangal 2022 ucuz konut projesinin detayları…



Milyonlarca dar gelirli vatandaşın sabırsızlıkla beklediği TOKİ’nin sosyal konut projesine ilişkin bütün ayrıntılar kalem kalem açıklandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuyla ilgili gerçekleştirdiği basın açıklamasında TOKİ sosyal konut projesi için başvurularının 14 Eylül itibariyle başlayacağını ve son başvuru tarihinin 31 Ekim olduğunu söyledi.

8 Soruda TOKİ Sivas Kangal ucuz konut projesi!

81 şehirde yapılması beklenen dev sosyal konut projesinin merak edilen tüm sorular cevabına kavuştu. Projede hayata geçirilecek olan 2+1 ve 3+1 konutların fiyatları, taksitleri ve metrekare fiyatları belli oldu.

TOKİ, 250 bin konut projeleri çerçevesinde Sivas’ta da birçok ilçede 2 bin 056 adet farklı konuta imza atacak. TOKİ tarafından açıklanan liste ile hangi ilde de, hangi ilçede kaç adet sosyal konut inşa edileceği açıklandı. En çok merak edilen projelerden biri Sivas Kangal oldu.

8 Soruda TOKİ Sivas Kangal ucuz konut projesi!

TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamında Sivas’ın da pek çok ilçesinde yeni projeler inşa edecek. Peki, TOKİ Kangal projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur?

Peki, TOKİ Sivas Kangal projesinde kaç konut inşa edilecek? Başvurular nasıl olacak? İşte 8 soruda TOKİ Sivas Kangal 2022 sosyal konut projesinin bütün detayları…


Geri Dön