08 / 12 / 2025
fuzul

8. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi, sektörü buluşturacak!

8. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi, sektörü buluşturacak!

2009 yılından bugüne İMSAD tarafından gerçekleştirilen Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi bu yılda tüm sektörü bir araya getirecek.


1.2 milyon TL'ye 190 metrekare net tarla! 600.000 TL peşin! 50.000 taksitle! Son 7 parsel!.


Türkiye İMSAD tarafından gerçekleştirilen ‘Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’ bu yıl da inşaat sektörünü birleştirmeyi amaçlıyor. 


26 Ekim Perşembe günü İstanbul’da düzenlenecek Zirve, ‘Geleceğe Yatırım: Dijital Dönüşüm’ temasıyla işlenecek. 


Türkiye için stratejik öneme sahip olan inşaat makzemesi sektörünün çatı örgütü olan Türkiye İMSAD, ‘8. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’ ile sektöre yön vermeyi hedefliyor. 


Zirvede, sektörün değerlendirilmesi ve sektöre yön vermek adına yapılabilecek olan yenilikler konuşulacak. 8. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’nin her oturumunda, alanında uzman isimler, değerlendirmelerini katılımcılarla paylaşacak.



Geri Dön