19 / 04 / 2024

87. İzmir Enternasyonal Fuarı sona erdi!

87. İzmir Enternasyonal Fuarı sona erdi!

Folkart’ın Ana Sponsorluğunda gerçekleştirilen 87. İzmir Enternasyonal Fuarı en yoğun dönemlerinden birini yaşadı.



87.İEF ile ilgili bir değerlendirme yapan Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, başta  İzmir  Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu olmak üzere, tüm İzmirlilere teşekkür etti.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından, Folkart ana sponsorluğunda 7 – 16 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen 87. İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF) renkli görüntüler ve etkinliklerle son buldu. 

Türkiye’den ve dünyanın pek çok yerinden misafirlerini ağırlayan İzmir Enternasyonal Fuarı, 10 gün süren birbirinden farklı etkinliklerle ticaret, kültür, sanat ve eğlencenin merkezi oldu.

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, sona eren 87. İEF ile ilgili değerlendirmede bulundu. Folkart olarak son 3 yıldır İzmir Enternasyonal Fuarı’na ana sponsor olduklarını belirten Sancak, fuarın 10 günün de dolu dolu geçtiğini söyledi. 

Sancak, “İzmirlilerin ilgisi her sene olduğu gibi bu senede artarak devam etti. Biz Folkart’ı en çok mutlu eden elbette sonuçtur. İşin sonunda da yüz binlerce insanın fuarı ziyaret ettiğini ve mutlu ayrıldığını görüyoruz. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu başta olmak üzere, İZFAŞ yönetimine ve tüm çalışanlarına, Folkart ekibime ve organizasyona katkı koyan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Önümüzdeki sene de İEF’nin ana sponsoru olmakta istekli olduklarını dile getiren Sancak,  “İzmir’den kazandığımızı İzmir’e harcamaya her zaman olduğu gibi önümüzdeki sene de varız.  Her sene İZFAŞ’la birlikte tecrübe kazanarak, güzel işler yaptığımızı düşünüyorum. Önümüzdeki sene daha da güzelini yapabileceğimize de biliyorum. Ekibime güveniyorum. Sene görüşmek üzere” diye açıklama yaptı. 
 


Geri Dön