29 / 03 / 2024

Folkart'ın sponsor olduğu 87. İzmir Enternasyonal Fuarı'na yoğun ilgi!

Folkart'ın sponsor olduğu 87. İzmir Enternasyonal Fuarı'na yoğun ilgi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenen, Folkart’ın Ana Sponsor olduğu 87. İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), 2. gününde tüm etkinliklerin başlaması ziyaretçi akınına uğradı....



İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenen, Folkart’ın Ana Sponsor olduğu 87.  İzmir  Enternasyonal Fuarı (İEF), 2. gününde tüm etkinliklerin başlaması ile birlikte en kalabalık ve en eğlenceli günlerinden birini yaşadı. 

Folkart’ın sponsorluğunda bu yıl ilk kez kurulan Rock Sahnesi’nin ilk konuğu Gripin Grubu oldu. On binlerce kişinin izlediği konser büyük beğeni topladı.


İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenen, Folkart’ın Ana Sponsor olduğu 87. İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), 2. gününde tüm etkinliklerin başlaması ile birlikte en kalabalık ve en eğlenceli günlerinden birini yaşadı. Kültürpark fuar alanında Folkart sponsorluğunda 9 ayrı noktada gerçekleşen etkinlikler ise fuara gelen her yaştan gelen on binlerce ziyaretçi tarafından büyük beğeni ile takip ediliyor. 

Uluslararası gösteri, kültür ve sanat şöleni haline gelen yurt içi ve yurt dışındaki pek çok ismi bir araya getiren 87. İEF’de fuarın ikinci gününde de çok çeşitli etkinlikler gerçekleşti. Folkart sponsorluğunda bu yıl ilk olarak kurulan Rock Sahnesi’nin ilk konuğu ünlü grup Gripin oldu. İsmet İnönü Sanat Merkezi’nde “Şen Makas” oyunu seyircisiyle buluşurken, Mogambo Caz Geceleri’nin açılışını usta isim Zuhal Olcay yaptı. Palyaço etkinlik alanda ise Fausto Giorı, Gustavo Javier’in gösterileriyle minik ziyaretçiler ve aileleri keyifli zamanlar geçirdi. Fuar alanında gezi yolları üzerinde 4 ayrı noktada kurulan Sokak Gösteri alanlarında da sihirbazlar, jonglörler, akrobatlar performanslarıyla alkış yağmuruna tutuldu.

 


Geri Dön