19 / 04 / 2024

Folkart'ın sponsor olduğu 87. İzmir Enternasyonal Fuarı'nda Fatih Erkoç rüzgarı!

Folkart'ın sponsor olduğu 87. İzmir Enternasyonal Fuarı'nda Fatih Erkoç rüzgarı!

Folkart sponsorluğunda 9 farklı noktada gerçekleşen etkinliklerle fuara gelenlere birbirinden ayrı ve güzel seçenekler sunulurken ünlü isimlerle sevenlerini de bir araya geliyor.



 87. İEF’nin 6’ncı gün konukları ise İsmet İnönü Sanat Merkezi’nde “Azizname” oyunu, Rock Sahnesi’nde “Vera”, Mogambo Caz Geceleri’nde ise ünlü sanatçı “Fatih Erkoç” sahnesiyle büyülerken, palyaço ve sokak gösterileri ve Free Fall performansları da tüm hızıyla devam ediyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenen, Folkart’ın ana sponsorluğunda gerçekleşen 87.  İzmir  Enternasyonal Fuarı geride bırakılan beş günde olduğu gibi 6’ncı gününde de ziyaretçi akınına uğradı. Kültür, sanat, eğlence ve ticaretin merkezi olan ve 16 Eylül’e kadar ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek olan 87. İEF’de konserler, oyunlar ve daha bir çok farklı seçenek konuklarını bekliyor.

İzmir Fuarı’nın çocuklukları olduğunu kaydeden Arel Koray Nalbant, Canberk Karademir ve Dünyacan Yılmaz, İzmir’de ve özellikle de fuarda konser vermekten ve sevenleriyle buluşmaktan dolayı çok mutlu olduklarını söylediler. Grup üyeleri yakın zaman içerisinde yeni şarkılarını hayranlarıyla buluşturacaklarının müjdesini de verdi. 

Folkart sponsorluğunda Kültürpark fuar alanı içerisinde 5 farklı noktada kurulan sahnelerde gösteri ve şovlarını sergileyen sokak ve gösteri sanatçıları birbirinden eğlenceli, farklı ve yapılması bir o kadar da zor koreografilerini müthiş bir performansla fuar ziyaretçilerine sunmaya devam ediyor. 
 


Geri Dön