26 / 04 / 2024

897 konutun bulunduğu Nef projeleri için için 6 bin kişi sıraya girdi!

897 konutun bulunduğu Nef projeleri için için 6 bin kişi sıraya girdi!

Nef, 620 milyon lira değerindeki Kağıthane 03 ve Merter 12 projelerini aynı anda satışa çıkardı. Toplam 897 konutun yer aldığı projelerden daire almak için 6 bin 447 kişi talepte bulundu



NEF, Kağıthane ve Merter'de toplam 620 milyon lira değerindeki iki projeye başladı. Nef Kağıthane 03 ile Nef Merter 12 projelerinde yer alan toplam 897 konut için 6 bin 447 kişi almak için sıraya girdi. Nef Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, 4 gündür projenin tanıtımını yaptıklarını ve büyük bir ilgiyle karşılaştıklarını belirterek, "Aslında gelen çok daha fazla. Yaklaşık 20 bin kişi projeyle ilgilendi. Ama 6 bin 447 kişi almak için sıraya girdi.
Daha önce randevuyla satıyorduk ama artık sıra numarası alanlar projelerden daire alabilecekler" dedi. Erden Timur, bu ilginin gerçek satışlara da yansımasını beklediklerini anlatarak, "Önceleri bize gelen her 100 kişiden 50'si konut alıyordu. Bu oran yüzde 87'lere kadar çıktı. Yani her yüz kişiden 87'si ev alıyor" diye konuştu.

Ofisi yabancı fon istedi

Erden Timur, Nef Kağıthane 03 projesindeki ofis bloğunu daha tanıtım yapmadan Singapurlu emeklilik fonunun satın almak istediğini belirterek, "Yabancı fonların daha projeler tanıtılmadan talip olması İstanbul'un ve bizim projelerin değerini göstermesi bakımından önemli" dedi.

Timur, markayı dünyaya yayacaklarını ve bu alanda talepler geldiğini anlatarak, dünyanın 10 önemli metropolünde projeler gerçekleştireceklerini açıkladı. Nef Satış ve Pazarlama Direktörü Selçuk Çelik, Nef in Merter'de E-5 üzerinde metroya yürüme mesafesindeki projesinin aynı zamanda Armani Hotel Milano'nun da mimarı olan Lombargini tarafından tasarlandığını söyledi. Selçuk Çelik, şu bilgileri verdi: "14 katlı üç konut bloğundan oluşan Nef Merter 12'de toplam 562 konut yer alıyor. Farklı mimarisiyle dikkat çeken projede büyüklükleri 53 ile 135metrekare arasında değişen dairelerde artı 4 metrekare depo alanı da bulunuyor. Projede konut fiyatları büyüklüğe, kata ve konuma göre 260 bin liradan başlıyor."


Vatan

Geri Dön