19 / 04 / 2024

A Plus mağazası Bağcılar'da açıldı!

A Plus mağazası Bağcılar'da açıldı!

Tekstil sektörünün ihtiyaç duyduğu aksesuvar ürünlerini tek çatı altında toplayan A Plus mağazalarının ilki Bağcılar'da açıldı



Fermuar, düğme, tela, vatka, kurdele gibi, tekstil sektörünün ihtiyaç duyduğu tüm aksesuvar ürünlerini tek bir çatı altında toplayan A Plus mağazalarının ilki İstanbul Bağcılar'da açıldı. ÖZ-EL Şirketler Grubu bünyesinde kurulan A plus markasının hem toptancılara hem de perakendecilere hizmet vermesi planlanıyor. ÖZ-EL Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kahraman Öztürk, A Plus mağazalarında teksilcinin ihtiyacı olan ürünü en ucuz fiyata bulabileceğini belirterek, "Kriz koşullarında sektörü canlandırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Mağazalarımız sayesinde, üretici hem yüzde 20-30 ekonomi sağlayacak hem de aradığı  tüm ürünleri aynı çatı altında bulabilecek" dedi.

ARALIKTA MISIR'DA

A Plus'ın 2. şubesinin önümüzdeki hafta Nişantaşı'nda, 3. şubesinin ise bir sonraki hafta Beylikdüzü'nde açılacağı bilgisini veren Öztürk, "Aralık  ayında ise Mısır-Kahire'de 2 bin 100 metrekarelik ilk yurtdışı A Plus mağazası açılacak. Hedefimiz Türkiye'de 10, yurtdışında 25 ülkede 75 mağazaya ulaşmak" diye konuştu.
Akşam/Şenay Büyükdöşdere


Geri Dön