24 / 04 / 2024

AB Grup İnşaat, Basın Ekspres, Nişantaşı ve Eyüp projelerine hazırlanıyor!

AB Grup İnşaat, Basın Ekspres, Nişantaşı ve Eyüp projelerine hazırlanıyor!

Firma: AB Grup İnşaat

Bugün Renaissance Polat İstanbul Hotel'de basımla bir araya gelen AB Grup Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak, satışa sundukları AB Yaşam Evleri ve yeni projeleri hakkında bilgi verdi...



AB Grup İnşaat, Basın Ekspres, Nişantaşı ve Eyüp projelerine hazırlanıyor!


AB Grup Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak, yeni satışa sundukları AB Yaşam Evleri projesinin tanıtımı için Renaissance Polat İstanbul Hotel'de basınla bir araya geldi.


İstanbul Avrupa yakasında Güneşli'de yer alan AB Yaşam Evleri projesi inşaatını tamamlayıp satışlarına başlayan AB Grup, Nişantaşı, Eyüp ve Basın Ekspres'te 3 yeni projeye başlayacak.


AB Yaşam Evleri projesinin basın toplantısını izlemek için tıklayınız!


Basın Ekspres'e 5 yıldızlı otel ve 1.100 konut!


AB Grup'un Basın Ekspres projesi terkleri hariç 52 dönüm alana sahip. Toplam 150 milyon dolar yatırım bedeliyle yükselecek olan AB Grup Basın Ekspres projesi 5 yıldızlı otel ve bin 100 adet konuttan meydana geliyor. 8 ay sonra başlaması planlanan projede otel satılacak ya da kiralanacak.


Nişantaşı projesi Amerikan Hastanesi'ne komşu!


AB Grup'un Nişantaşı'nda hayata geçirecekleri projesi Amerikan Hastanesi'ne yakın mesafede konumlanıyor. AB Grup Nişantaşı projesi 24 daireden meydana geliyor.


Eyüp projesi 1 ay sonra başlayacak!


AB Grup'un bir diğer projesi ise İstanbul Avrupa yakasında Eyüp'te planlanıyor. Toplam 120 adet konuttan meydana gelen AB Grup Eyüp projesinin 1 ay sonra başlaması planlanıyor.


AB Grup İnşaat arsa stoğu üzerinde 2 bin 300'den fazla konut geliştirecek!


AB Grup Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak, "Bütün projelerimizi kendi arsalarımız üzerinde hayata geçiriyoruz. Arsa stoğumuz var o yüzden kentsel dönüşüm işine girmiyoruz. Eyüp, Nişantaşı ve Basın Ekspres’in dışında Arnavutköy ve Esenyurt’ta da arsalarımız bulunuyor. Bu arsalar üzerinde 2 bin 300'den fazla konut üretebiliriz." dedi.


AB Yaşam Evleri 325 bin liradan başlıyor!


AB Grup İnşaat tarafından inşa edilen AB Yaşam Evleri projesi İstanbul Avrupa yakasında Güneşli'de yer alıyor. AB Yaşam Evleri 3 blok halinde 147 daireden meydana geliyor.


AB Yaşam Evleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 7 oda 1 salon dubleks dairelerden meydana geliyor. AB Yaşam Evleri'nde dairelerin alanları 65 metrekare ile 300 metrekare arasında değişiyor.


Teslimleri hemen gerçekleşen AB Yaşam Evleri'nde daire fiyatları 325 bin lira ile 1 milyon 500 bin arasında değişiyor. Projede yüzde 50 peşinatla kalan tutar 24 ay 0 faizle ödenebiliyor.

 

AB Grup İnşaat, Basın Ekspres, Nişantaşı ve Eyüp projelerine hazırlanıyor!


Telefon: 0212 550 93 95 

Web : http://abgrupinsaat.com/

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


Geri Dön