20 / 04 / 2024

Hak İnşaat Kent Buca Evleri projesine hazırlanıyor!

Hak İnşaat Kent Buca Evleri projesine hazırlanıyor!

Hak İnşaat, Kent Buca Evleri ile farklı bir projeye imza atmaya hazırlanıyor. Proje, kapalı otoparktan cep sinemasına, açık ve kapalı yüzme havuzundan fitness salonuna, çocuk oyun parkından saunaya kadar ultra lüx binalardan oluşuyor.



Hak İnşaat'tan Buca'ya özel proje 1 987'de Nevzat Bilgili tarafından kurulan, 2002'de Mehmet Galip Bilgili ve Kamil Bilgili tarafından kurumsallaştırılan Hak İnşaat, Kent Buca Evleri ile farklı bir projeye imza atmaya hazırlanıyor. Proje, kapalı otoparktan cep sinemasına, açık ve kapalı yüzme havuzundan fitness salonuna, çocuk oyun parkından saunaya kadar teknolojik olarak bütün donanımlara sahip ultra lüx binalardan oluşuyor. 


Site tarzı evler İnşaatı tamamlanmak üzere olan Kent Bornova ve Çamdibi konutlarının satışının da kısa sürede bittiğini dile getiren Hak İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Kamü Bilgili, "önümüzdeki günlerde Çamdibiv2 konutlarına başlanacak. Şu anda Bornova'da tamamlanmak üzere olan 108 dairelik bir projemiz var. Yakında burada yaşam başlayacak. 


Ayrıca Çamdibil tamamlanmak üzere olan diğer bir projemiz. Burada 102 daire yer alıyor. Bu projenin hemen yanında birkaç ay içinde hayata geçirmeyi planladığımız Çamdibi 2 projemiz var. Burada da 180 daire bulunacak. Kent Buca Evleri'nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. 


Geçmişte apartman inşa ediyorduk ama artık site tarzı evler yapıyoruz. Çünkü talep bu yönde. Urla Sefa Köy üe Çeşme Boyalık'ta villa ve rezidans proje çalışmalarımız da bulunuyor." dedi. 


(1 K.lrak'a malikane Yurt dışından da ortaklık teklifleri aldıklarını belirten Bilgili, Kuzey Irak'ta bü- çalışma yürüttüklerini belirterek, "Burada malikane yapmayı planlıyoruz. 


400 dönümlük bil1 alana 200 malikane düşünüyoruz. Erbil'de kurulu, ülkenin en büyük holdinglerinden büisi ile görüşmelerimiz devam ediyor." diye konuştu. Türk-Arap Ülkeleri İşadamları Derneği (TURAB) İzrmr Şubesi ve Müteahhitler Federasyonunun desteği ile geçtiğimiz günlerde Çeşme'de düzenlenen 1. Türk-Arap Yapı İnşaat Malzemeleri ve Teknoloji Fuarı'nda Doruk Duş'la büiikte yerlerini aldıklarını hatırlatan Kamu Bilgili, "Fuar bizim açımızdan da çok verimli geçti. Çok üst düzey katılımın gerçekleştiği zü-vede yer almaktan mutlu olduk. Birçok bağlantı yaptık. Cezayü*'in beşinci büyük inşaat firmasından ortaklık teklifi aldık." ifadelerini kullandı. 


Yeni Asır 


Satış Ofisi

Yıldız Mah. 242/12 Sok. No:17 A BUCA - İZMİR

Tel : 0507 696 74 74

web: http://www.kentbuca.com/


Geri Dön