25 / 04 / 2024

DKY İnşaat Kartal'da yeni ofis projesine hazırlanıyor!

DKY İnşaat Kartal'da yeni ofis projesine hazırlanıyor!

En güncel ofis projesi olan Metrowin Tower'ın inşaatına Pendik'te Metropolist Yapı ortaklığıyla devam eden DKY İnşaat, önümüzdeki günlerde lansmanı yapılacak olan yeni ofis projesine hazırlanıyor.



DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, yeni ofis projelerinin Kartal'da metro durağına 200 metre mesafede yer aldığını söyledi. Bugüne kadar ürettikleri projelerin yüzde 80'i konut projelerinden oluşurken, yüzde 20'sinin ofis projelerinin de dahil olduğu karma projelerden oluştuğunu kaydeden Dumankaya, "Şu anda Metrowin Tower projemizin satışları devam ediyor. Kentsel dönüşüm bölgesi ilan edilen Kartal ile komşu olması Pendik'in değerini ve önemini daha da arttırdı. Şu an çalışmaları tamamlanmak üzere olan Yakacık Metro durağının hemen önünde yer aldığı proje, TEM Otoyolu , Anadolu Otoyolu, Sahü Yolu, Minibüs Caddesi gibi ulaşım arterlerine 1-15 dakikalık mesafe yakınlıkta" dedi. 92 adet ticari ofısin yer aldığı Metrowin'de ofislerde 65 metrekare ile 130 metrekare aralığında değişen 5 farklı ofis tipi bulunduğunu aktaran Dumaııkaya, "Projede yer alan 92 adet ofisin yüzde 73'ü satıldı, kiralama sürecine proje tesliminde başlayacağız" açıklamasını yaptı. 


Anadolu Yakası öne çıkıyor 

Projenin lokasyonun, bölgenin gelişim potansiyeli ve ulaşım avantajları düşünüldüğünde metrekare kiralama fiyatlarının 15-20 dolar arasında değişeceğini öngördüklerini aktaran Dumankaya, "Projelerimizde satış ağırlıklı olmak üzere kiralama da yapıyoruz" dedi. Metrowin Tower ofis projesinde 8 adet toplantı odası, açık ve kapalı otopark alanı, dinlenme ve fuaye alam, fitness center ve mescit bulunuyor. Ayrıca her katta 2 ofis arasında konumlandırılan kat bahçeleri yer alacak. Dumankaya, 2014 yılının ilk yarı yılında MİA'da Levent, MİA dışı Avrupa'da Kağıthane ve Seyrantepe, Asya Yakası'nda Ümraniye, Ataşehir, Kozyatağı, Küçükyalı, Maltepe ve Kartal yerel ve uluslararası ofis kullanıcıları tarafından en çok tercih edilen bölgeler olarak öne çıktığını aktardı. Duniahkaya, "İstanbul Finans Merkezinin tamamlanması ile birlikte Asya Yakasındaki A sınıfı ofis stokunda önemli bir artış olacak" diye konuştu. 


Dünya


Geri Dön