27 / 04 / 2024

AB Yaşam Evleri satış ofisi iletişim!

AB Yaşam Evleri satış ofisi iletişim!

Firma: AB Grup İnşaat

Proje: AB Yaşam Evleri

AB Grup imzası ile İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de inşa edilen AB Yaşam Evleri 6 katlı 3 blok olarak hayata geçiriliyor. AB Yaşam Evleri satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.



AB Yaşam Evleri satış ofisi iletişim bilgilerinden önce kısaca projeden bahsedelim. Toplamda 147 adet dairenin yer aldığı projede banka kredisi ve firma bünyesinde kredi ile ödeme yapılabiliyor.


Toplamda 9 bin metrekare alan üzerinde yükselen  AB Yaşam Evleri  Güneşli projesinde daire fiyatları 325 bin TL ile 1 milyon 500 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. Proje 6 katlı 3 bloktan oluşuyor.


Bağcılar AB Yaşam Evleri projesinde daire teslimleri hemen yapılıyor. Projede yer alan dairelerin alanları 65 metrekare ile 300 metrekare arasında değişiyor.


Dairelerin yüzde 65'inin satışını tamamlayan AB Yaşam Evleri Yenibosna projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 7 oda 1 salon dubleks daireler yer alıyor.


AB Yaşam Evleri Güneşli projesinin sosyal yaşam alanları modern peyzaj alanları, fitness salonu, kapalı otopark, sauna ve çocuk oyun alanlarından oluşuyor. Proje; Basın Ekspres Yolu ve Starcity AVM'ye 1 kilometre, Tem Otoyolu ve 212 AVM'ye 3 kilometre, Atatürk Havalimanı ve E-5 Otoyolu'na 4 kilometre, sahil yoluna 5 kilometre uzaklıkta yükseliyor.


Yenibosna AB Yaşam Evleri satış ofisi

Telefon: 0212 550 93 95 

Web: http://abgrupinsaat.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön