29 / 03 / 2024

AB Yaşam Evleri’nde son 25 özel daire!

AB Yaşam Evleri’nde son 25 özel daire!

AB Grup Holding tarafından Güneşli ’de hayata geçirilen 147 dairelik AB Yaşam Evleri projesinde, kalan son 25 özel daireye yoğun ilgi devam ediyor.



AB Grup Holding tarafından Güneşli ’de hayata geçirilen 147 dairelik AB Yaşam Evleri projesinde, kalan son 25 özel daireye yoğun ilgi devam ediyor. Yüzde 65’i yeşil alandan oluşan proje, metrobüs güzergahına 3 kilometre, Atatürk Havalimanı, Dünya Ticaret Merkezi ve Mahmutbey TEM gişelerine 4 kilometre, Bakırköy Deniz Otobüslerine ise 6 kilometre mesafede yer alıyor.


“Gerçekleştirdiğimiz bütün projelerde olduğu gibi ‘AB Yaşam Evleri’ projesinde de insan odaklı hareket ettik. İnsanların huzurlu bir ortamda yaşaması yalnızca konut inşa ederek sağlanamaz. Bu sebeple çevresindeki sosyal yapı ile bütünleşen modern bir proje hayata geçirdik” diyen AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak, “İstanbul’un merkezinde olmasına rağmen şehrin gürültüsünden ve kirliliğinden tamamen uzak olan 147 dairelik ‘AB Yaşam Evleri’ projesinde, yalnızca son 25 özel daire kaldı. Projemizin gördüğü ilgiden oldukça memnunuz” dedi.

Bayrak, “Yüzde yüz yerli ve öz sermayemizle inşaat sektöründe faaliyet gösteriyoruz. AB Grup Holding olarak genellikle kendimize ait araziler üzerinde proje geliştiriyoruz. Bu da hayata geçirdiğimiz projelerde avantajlı metrekare birim fiyatları sağlıyor. Bugüne kadar İstanbul’da birçok projeye imzamızı attık ve AB Yaşam Evleri de bu projelerden sadece biri. Nişantaşı Bayrak Konakları projemizin yapımı 2015 Ağustos ayı itibariyle tamamlanıyor. 2015 Eylül ayı itibariyle de Basın Ekspres’te dev bir konut projesinin temelini atıyoruz” diye konuştu.



Kalan dairelerin özellikleriyle ilgili konuşan Bayrak, “Projeye başladığımız günden bu yana büyük ilgi gördük ve görmeye devam ediyoruz. 3 Blok 147 daireden oluşan AB Yaşam Evleri Projesi’nde, 4 adet 1+1, 6 adet 2+1, 9 adet 3+1 ve 6 adet dubleks olmak üzere son 25 daire kaldı. 1+1 özellikteki daireler 70 ile 105 metrekare arası değişirken, 2+1’ler 90 ile 125 metrekare arası, 3+1’ler 125 ile 175 metrekare arası, dubleksler ise 190 ile 300 metrekare arası değişmektedir” dedi.


“Yatırım amacıyla gelenler, oturum amaçlıya yöneldi”

AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak, “Konut sahibi olmak isteyenlere, uygun ödeme fırsatları ve 1+1’den 7+1 dubleks dairelere kadar pek çok alternatif yaşam alanları sunuyoruz. Satışa sunduğumuz konutlar arasında yatırım amaçlı olanlar dahi projenin sunduğu fırsatlar karşısında oturum amaçlıya yöneldi” açıklamasını yaptı.Yatırım bedeli 35 milyon TL olan proje, çocuk oyun alanları, fitness salonu, ve modern peyzaj alanlarının yanı sıra, sauna, kapalı otopark, ve yüksek güvenlik sistemiyle de kişiye özel ayrıcalıklar sunuyor. 



Geri Dön