24 / 04 / 2024

ABD'de kripto paralara yönelik kararname hazırlanıyor!

ABD'de kripto paralara yönelik kararname hazırlanıyor!

ABD’de Biden yönetimi kripto paralara yönelik kararname çıkarmaya hazırlanıyor.



Biden yönetimi, kripto para birimleriyle ilgili bir kararname çıkarılması yönünde çalışmalar gerçekleştiriyor. Bloomberg’te yer alan habere göre; isminin açıklanmasını istemeyen kaynaklar, önerilen kararnamenin federal kurumları kripto paranın ilgili alanlarını incelemek ve tavsiyeler vermekle yetkilendireceğini dile getirdi. Diğer yandan söz konusu kararnamenin henüz değerlendirme aşamasında olduğunun da altı çizildi.

ABD de kripto paralara yönelik kararname hazırlanıyor!

Ek olara, kripto para birimlerine yönelik kararnamenin, kurumların yürütme organı genelinde dijital para birimleri üzerindeki çalışmalarını koordine etmeyi de hedeflediğini de dile getirdi. Konuya hakim olan kişilere göre, söz konusu öneri, kripto para birimlerine daha az dikkat gösteren devlet dairelerinin konu üzerine odaklanmasını sağlayacak. Kaynaklardan biri ek olarak Beyaz Saray’ın temsilci olarak bir kripto liderinin atanmasını düşündüklerini dile getirdi.

Bitcoin neden yükselişe geçti? 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön