26 / 04 / 2024

Kripto paralar Noel'de yükselişe hazırlanıyor!

Kripto paralar Noel'de yükselişe hazırlanıyor!

Son zamanlarda yeniden yükselişe geçen kripto paralar Noel'de ralliye hazırlanıyor. 



Noel Baba bu sene kripto yatırımcıları için erken geldi. Sözcü'den Mehtap Özcan Ertürk'ün haberine göre; Bitcoin, kritik eşik olarak görülen 50 bin dolar üzerindeki hareketine devam ederken, Ethereum da 4 bin dolar üzerinde tutundu. Noel tatilinin başlaması ile beraber birçok kişinin kripto para piyasasına yatırım yapması bekleniyor. 

Kripto paralar Noel de yükselişe hazırlanıyor!

DİKKAT ÇEKİYOR

Kripto para uzmanı Türker Balkar, önde gelen kripto para birimi Bitcoin'in 50 bin doların altında olduğu sürece bir satış baskısı ile karşı karşıya kalabileceğini fakat üzerindeki fiyatlamalarda olumlu olduğunu söyledi. Kripto para birimlerinde düşüşlerde alıcıların parçalı maliyetleme yaptıklarının gözlendiğini, özellikle kripto borsalardan çekilen Bitcoin ve borsalara gönderilen Tether (USDT) miktarlarında dikkat çekici bir artış olduğunu aktaran Balkar, “Bu nedenle fiyatlardaki gerilemelerin Bitcoin ve Ethereum için alım yönlü fırsat olarak değerlendirildiği de söylenebilir” ifadelerini kullandı. Balkar, altcoin kripto paralarda ise AVAX'ın borsalarda öne çıkan coin konumunda olduğunu belirterek “Altcoinler içindeki yeri itibarıyla gelecek vadeden bir coin ve portföy oluştururken mutlaka bulundurulması avantaj sağlayabilir.  Ethereum'un alternatifi MATIC ve ALGO ise son dönemlerde dikkat çekiyor” değerlendirmesini yaptı.

Kripto paralar nasıl vergilendirilecek?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön