27 / 04 / 2024

Abdülkadir Akkuş, DEİK Türkiye-Lübnan İş Konseyi Başkanlığı'na seçildi!

Abdülkadir Akkuş, DEİK Türkiye-Lübnan İş Konseyi Başkanlığı'na seçildi!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Lübnan İş Konseyi Başkanlığı görevine, Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş seçildi...



Abdülkadir Akkuş, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu'na (DEİK) bağlı 145 iş konseyinden biri olan Türkiye - Lübnan İş Konseyi Başkanlığı'na getirildi. Gayrimenkul, kimya ve akaryakıt sektörlerinde faaliyet gösteren Akkuş Grup şirketinin sahibi, Abdülkadir Akkuş, konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, DEİK'e bağlı 145 iş konseyinden biri olan Türkiye-Lübnan İş Konseyi Başkanlığı'na seçilmekten dolayı heyecan duyduğunu ifade etti.

Aydınlık gazetesinde yer alan habere göre, Lübnan İş Konseyi Başkanı olarak iki ülke arasındaki ticari hareketliliğe daha da dinamizm kazandırmak için çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini belirten Mustafa Akkuş, şunları kaydetti:

"Tüm üyelerimizle birlikte hareket ederek Lübnan-Türkiye arasında çok önemli iş birliklerine imza atacağımıza yürekten inanıyorum. Türkiye'nin potansiyel gücünü artırmak ve Türk-Lübnan iş birliği ile katma değeri yüksek iş birlikleri ve yatırımlara imza atmak için geleceği gören bir vizyonla ilerleyeceğiz. Lübnan ekonomisindeki dinamikler ve yatırım fırsatları çalışmalarımızın ana çıkış noktasını oluşturacak."

Abdülkadir Akkuş kimdir?

Abdülkadir Akkuş: Cari fazla veren bir ekonomiye dönüştük!

 


 


Geri Dön