28 / 03 / 2024

Academia Apartments Avcılar'da nerede Academia Apartments fiyatları kaçtan başlıyor

Academia Apartments Avcılar'da nerede Academia Apartments fiyatları kaçtan başlıyor

Astay Gayrimenkul yeni konut projesi Academia Apartments'ı tanıttı. Avcılar'da yükselen Academia Apartments, merkezi konumu, sosyal olanakları ve özel hizmetleri ile konfor, kalite, güvenlik ve mükemmel bir yatırım fırsatını birarada sunuyor



Astay Gayrimenkul, yeni konut projesi Academia Apartments ile ev sahibi olmak isteyenlere kalite, konfor ve uygun fiyatı bir arada sunuyor. Avcılarda yükselen proje, özellikle üniversite öğrencileri ve aileleri, akademisyenler, yeni evliler ve emekliler için kusursuz bir yaşam alanı ve yatırım imkanı sağlıyor.

Astay Gayrimenkul, yeni konut projesi Academia Apartmentsı düzenlediği bir basın toplantısıyla tanıttı. Avcılar bölgesinde, yepyeni bir yaşam alanı olarak yükselen Academia Apartments, merkezi konumu, sosyal olanakları ve özel hizmetleri ile konfor, kalite, güvenlik ve mükemmel bir yatırım fırsatını birarada sunuyor.

 

Kira gibi ödeme alternatifleri ile İstanbullulara güvenli bir yatırım şansı

Nitelikli ve hedef kitlesi tanımlı konutlar üretmek için çalıştıklarını belirten Astay Gayrimenkul Genel Müdürü Atilla Öztürk,  Biz herkesin, otel konforunda, kaliteli ve güvenli konutlarda yaşamayı hak ettiğini düşünüyor, bunun mümkün olduğunca gerçekleşmesini arzu ediyoruz  Academia Apartments da bu düşüncemizin bir ürünü Konforlu bir yaşam ile iyi yatırım fırsatını buluşturuyoruz. Kira gibi ödeme alternatifleri ile İstanbullulara güvenli bir yatırım şansı sunuyoruz dedi.

Academianın özel bir hedef kitlesi bulunduğunun altını çizen Öztürk sözlerine şöyle devam etti;  Academia Apartments,  üniversiteye yakınlığıyla öğrenciler, öğrenci aileleri ve akademisyenler, yatırım ve yaşam alternatifi açısından yeni evliler ve hem huzurlu hem de rahat bir emeklilik arzu edenler için biçilmiş kaftan

Dördüncü kattan itibaren deniz ve göl manzarası

Ekim 2011de tamamlanması planlanan projede, dördüncü kattan itibaren göl ve deniz manzarasına sahip, 1+1 ve 2+1den oluşan, 57m2, 73 m2, 80m2, 99m2 ve 102m2 büyüklüklerde 334 daire bulunuyor. Dairelerin metrekare fiyatı 1.700 TL, daire fiyatı 75.000 TLden başlıyor.

Konfor ve rahatlığın dairelerle sınırlı kalmadığı proje, sunduğu çeşitli sosyal olanaklar ve özel hizmetlerle sakinlerine huzurlu ve renkli bir hayat vaat ediyor. Academia Apartments, açık havuzdan, kafeteryaya, fitness salonundan, saunaya, buhar banyolarından, çocuklar için oyun alanlarına ve basketbol sahalarına kadar özel hizmetler ve aktiviteler sunuyor. Ayrıca projede teknik servis, açık ve kapalı otoparklar ile 24 saat güvenlik hizmeti bulunuyor.

Academia Apartments, merkezi konumuyla ulaşım sorununu da ev sahiplerinin hayatından silecek. Proje, İstanbul Üniversitesinin hemen yanında, E-5'e 200 metre, Metrobüse 5, havalimanına ise 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.

1.364 kazık üzerine dört blok olarak konumlandırılan Academia Apartments, deprem yönetmeliğine uygun, İstanbul Teknik Üniversitesi hocaları kontrolünde ve denetiminde zemin ve statik projeleriyle Avcılarda güvenin ve huzurun altını çiziyor.

 


Geri Dön