18 / 04 / 2024

Academia Apartments Konut Projesi'nde 130 bin TL'ye 73 metrekare!

Academia Apartments Konut Projesi'nde 130 bin TL'ye 73 metrekare!

Academia Apartments Konut Projesi'nde alanları 73 metrekare olan 1+1 konutlar 130 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede bu fiyat üzerinden yüzde 8 indirim yapılıyor



Havaalanına 8 kilometre, E-5"e 200 metre, TEM"e 8 kilometre, Üniversite 600 metre, Metrobüs durağına yürüyerek 15 dakika, Avcılar sahiline 2 kilometre uzaklıkta yer alan Academia Apartments Konut Projesi, Avcılar'da yükseliyor.

Academia Apartments'ta alanları 73 metrekare olan 1+1 konutlar 130 bin TL'den, alanları 99 metrekare olan 2+1'ler 187 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede alanları 44 metrekare olan 1+1'ler 75 bin TL'ye satılıyordu ancak bu konutların satışı tamamlandı. Academia Apartments'ta önümüzdeki günlerde 57 metrekare 1+1'lerin satışa çıkması planlanıyor. Bu konutların 95 bin ila 100 bin TL olacağı konuşuluyor.

Projede yüzde 8'lik indirim yapılıyor. Yüzde 25 peşinatla Akbank'tan 120 aya yüzde 0.79 faizle konut kredisi kullanılabiliyor.   15 dönüm arazi içinde 2 bin 500 metrekare bina oturumuna sahip olan Academia Apartments'ta 1+1 ve 2+1 konut tipleri mevcut.

334 konuttan meydana gelen proje Astay Astay Gayrimenkul İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.   Hemen yanı başında Pelicanmall Alışveriş Merkezi olan proje, E-5 girişinde itfaiyenin arkasında yükseliyor. Ekim 2011'de teslim edilmesi planlanan projede açık ve kapalı otopark, açık havuz ve güneşlenme alanı, kafeterya, fitness salonu, sauna, buhar banyoları, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, teknik servis hizmeti, 24 saat güvenlik yer alıyor.

Academia Apartments'te 2+13 katlı 4 blok yer alıyor.

Ev detayları

Academia Apartments projesinde salonların döşeme kaplaması doğal ahşap desenli 1.sınıf laminat parke kaplanacak. Duvarlar ise su bazlı boya ile boyanacak. Tavanları su bazlı boya ile boyanacak. Projede banyoların döşeme kaplaması: 1. Sınıf granit seramik ve/veya porselen seramik kullanılacak. Duvar kaplaması ise asma tavan hizasına kadar 1. Sınıf granit seramik ve/veya porselen seramik kullanılacak. Tavan kaplaması ise alçıpan asma tavan üzeri su bazlı boya ile boyanacak. Tüm dairelerin ortak banyolarında (80x140) duş teknesi, duş camı, lavabo altı dolabı ve ayna kullanılacak. Academia Apartments'te  tüm dairelerin yatak odaları doğal ahşap desenli 1.sınıf laminat parke kaplanacak. Duvarlar ise su bazlı boya ile boyanacak. Komşu duvarlarda ses yalıtımı uygulanacak. Tavan, su bazlı boya ile boyanacak. Mutfak porselen seramik veya 1. sınıf yerli seramik ile kaplanacak.Duvar ve tavan su bazlı boya ile boyanacak. Mutfak dolapları 1. Sınıf ithal veya yerli olacak. Artema marka eviye bataryası kullanılacak. Franke marka, ocak, fırın, davlumbaz, bulaşık makinesi montajı yapılmış olarak teslim edilecek. Projede antre ve holler porselen seramik veya 1. sınıf yerli seramik kaplanacak. Duvarlar su bazlı boya ile boyanacak. Tavanlar alçıpan asma tavan üzeri su bazlı boya ile boyanacak. Daire iç kapıları; ahşap kasalı ve pervazlı lake boyalı panel ahşap kapı olacak. Daire dış kapıları çift emniyetli çelik kapı veya güvenlik plakası takviyeli ahşap kapı olacak. Daire girişlerinde veya koridorlarda çamaşır makinesi ısı istasyonu ve kolektörünü içeren bir dolap ve vestiyer verilecek. Blok girişleri ve kat hollerindeki döşemeler doğal taş veya porselen seramik olacak, duvarlar su bazlı boya ile boyanacak. Tavanlar metal veya alçıpan asma tavan olacak.

 

http://academiaapartments.com/index.php/page/index/tr/ana-sayfa

0212 694 39 39  

 

 


Ebru Duman/Emlakkulisi.com

Geri Dön