29 / 03 / 2024

Academic Life Evleri doğa ile iç içe bir yaşam alanı sunuyor!

Academic Life Evleri doğa ile iç içe bir yaşam alanı sunuyor!

Firma: Seydanlar İnşaat

Proje: Academic Life 2.etap

Kocaeli'nde faaliyet gösteren Seydanlar İnşaat'ın Academic Life Evleri, deprem gerçeğini unutmayan az katlı yapısı, şık ve butik tarzıyla dikkat çeken bir proje. Proje doğa ile iç içe, nefes alınacak bir lokasyonda bulunuyor.



Kocaeli'nde faaliyet gösteren Seydanlar İnşaat'ın sahibi Tahir Kavun, Academic Life Evleri hakkında bilgi verirken, Türkiye'deki konut sektörünü de değerlendirdi. Konut satışında düşüş yaşanmasına rağmen, Kocaeli'ndeki projelerinin satışlarından memnun olduğunu belirten Tahir Kavun, bunun sebebini lokasyon avantajına bağladı; "Pojenin Kocaeli Üniversitesi İzmit merkezden 3 kilometre uzakta, Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü yolu üzerinde olması ve güney cepheye hakim, muhteşem bir doğa içerisinde bulunması avantajımız. İnşaatta kaliteden asla ödün vermedik. Tüm malzemelerde ultra lüks tercihler yaptık. Islak zeminlerde, ahşap grubunda, yapılarda, mutfak dolaplarında, PVC'lerde, dış cephe yalıtımında hep marka ve ithal malzeme kullandık. Evlerde bizzat kendimiz oturacakmış gibi düşünerek en ince ayrıntısına kadar ayarladık." 


Deprem gerçeği unutulmadı 

Projenin çok katlı beton yığını olmasından ziyade Kocaeli'nin deprem bölgesinde olduğu gerçeğini unutmadan, 3 katlı minimalist çizgileri tercih ettiklerini anlatan Tahir Kavun, "Academic Life Evleri doğa ile iç içe, nefes alınacak bir lokasyonda bulunuyor. Firma olarak biz kaliteden ödün vermeyen, zamanından önce teslim eden kurumsal bir yapıya sahibiz. Aynı bölgede örnek projeler yapmaya devam edeceğiz, inşaat sektörü yavaşlama dönemi yaşamasına rağmen talepleri karşılamada zorluk çekiyoruz" diye konuştu. 


www.academiclife.com.tr/


Fanatik


projeye sor



Geri Dön