19 / 04 / 2024

Ada Park'ta 2. Etap satışları başladı! 134 bin TL'ye!

Ada Park'ta 2. Etap satışları başladı! 134 bin TL'ye!

Sur Yapı'nın İstanbul'un yeni çekim merkezi Sancaktepe'de bulunan AdaPark projesinde 2. etap satışları başladı



İnşaat sektöründe birçok başarılı projeye imza atan Sur Yapı'nın, 200 milyon dolar değerindeki projesi AdaPark'ın 2. etap satışları başladı. Daire fiyatlarının 134 bin TL ile 534 bin TL arasında değiştiği projede farklı ödeme seçenekleri de dikkat çekiyor. 1. etap satışlarının yüzde 70'inin tamamlandığı AdaPark projesinde, 1. etapta 222 konut, 2. etapta ise 160 konut bulunuyor. 

Depreme dayanıklı, sağlam zemin üzerine inşa edilecek olan proje, her kesimden tüketiciler için farklı ve uygun ödeme koşullarıyla da dikkat çekiyor. 5 tip örnek dairenin de gezilebildiği proje için sunulan kampanyadan ev sahibi olmak isteyenler; yüzde 1'ni peşin olarak verebilecek ve yüzde 30'unu 12-24 ve 36. aylarda olmak üzere 3 yılda ödeyebilecek. Kalan yüzde 70'ni ise banka kredisi ile ödeme şansına sahip olacak. Banka kredisinin özel proje anlaşması dahilinde 120 aya kadar kullanılabileceği proje kapsamında vade farkı oranları ise 60 ay için yüzde 0.73 olacak. 

AdaPark ayrıcalıklı  bir yaşam sunuyor...

AdaPark'ta yaşayanların rahatı ve mutluluğu için en ince ayrıntıların dahi düşünüldüğü  proje sosyal imkânları ile de dikkat çekiyor. Yüzde 75'i yeşil alan ve rekreasyon alanından oluşan proje, oyun alanları, aerobik ve pilates salonu, fitness, bay ve bayan sauna, ortak alanlarda engellilere rampa ve tuvaletler, yüzme havuzları, medya salonu gibi birçok sosyal alanıyla da ev sahiplerine ayrıcalıklı ve konforlu bir yaşam sunuyor. Metroya yürüme mesafesinde yer alan AdaPark ile ulaşım da oldukça kolay olacak. 

Klasik çocuk parklarından farklılaşan oyun alanları, özel tırmanma duvarları, boyama duvarları gibi özellikleriyle de yaş gruplarına göre ayrışıyor. 3 adet açık yüzme ve iki adet çocuk havuzuna sahip projede yazın açık, kışın kapalı yüzme havuzu olarak kullanılabilen özel bir havuz daha bulunuyor. 960 metre yürüyüş ve bisiklet parkuru olan AdaPark'ta, ev sahipleri bisikletleri için de park alanlarına sahip olacak. Ayrıca projenin içerisinde yer alan yeşil adalarda yürüme yolları da bulunuyor. Üstelik ev sahipleri sosyal tesisteki tüm bu olanaklardan ekstra hiçbir ücret ödemeden faydalanabilecek. 

İstanbulluları  özledikleri geniş yeşil alana sahip bir proje ile buluşturacak olan AdaPark'ta ev sahibi olanlar site içerisinde özel meyve bahçelerinden taze meyvelerini dalından kopararak yiyebilecek. Balıklı gölü ve meyve bahçeleriyle şehir hayatı içinde doğaya yaklaşmayı sağlayan AdaPark, nar, elma, kiraz, limon, kayısı gibi ağaçlarla süslü meyve bahçeleriyle unutulan değerleri yeni nesillerle tanıştıracak. 

Yeşillikler içinde huzurlu bir yaşam alanı sağlayacak olan AdaPark şehir içinde ama şehrin karmaşasından uzak konforlu bir yaşam seçeneği sunuyor. 

0216 364 90 70
www.adapark.com.tr
[email protected]

Basında yer alan diğer haberler;

AdaPark'ın 2. etabında  kampanya dönemi başladı
Sur Yapı 'nın  İstanbul 'un yeni çekim merkezi Sancaktepe'de bulunan AdaPark projesinde 2. etap satışları başladı. Dalından meyve koparılıp yenebilecek meyve bahçeleriyle iddialı 200 milyon dolarlık projede daire fiyatları 134 bin TL ile 534 bin TL arasında değişiyor. 1. etap satışlarının yüzde 70 'inin tamamlandığı projede, 1. etapta 222 konut, 2. etapta ise 160 konut bulunuyor. 

Sur Yapı'dan yapılan açıklamada, herkesin evsahibi olabilmesi için farklı ödeme seçenekleri yaratıldığına dikkat çekildi. Açıklamada depreme dayanıklı, sağlam zemin üzerine inşa edilecek olan projede  5 tip örnek dairenin de gezilebildiğine vurgu yapılarak, yeni kampanya hakkında şu bilgilere yer verildi: 

Yüzde 75 yeşil alan
"Proje için sunulan kampanyadan ev sahibi olmak isteyenler yüzde 1'ini peşin olarak verebilecek ve yüzde 30 'unu 12-24 ve 36. aylarda olmak üzere 3 yılda ödeyebilecek. Kalan yüzde 70 'ni ise banka kredisi ile ödeme şansına sahip olacak.

 Banka kredisinin özel proje anlaşması dahilinde 120 aya kadar kullanılabileceği proje kapsamında vade farkı oranları ise 60 ay için yüzde 0.73 olacak. 

Proje, sosyal imkânlarıyla da dikkat çekiyor. Yüzde 75 'i yeşil alan ve rekreasyon alanından oluşan proje, oyun alanları, aerobik ve pilates salonu, fitness, sauna, ortak alanlarda engellilere rampa ve tuvaletler, yüzme havuzları ve medya salonu gibi donatılarla konforlu bir yaşam sunuyor.

3 açık yüzme ve 2 adet çocuk havuzuna sahip projede yazın açık, kışın kapalı yüzme havuzu olarak kullanılabilen özel bir havuz daha bulunuyor.

960 metre yürüyüş ve bisiklet parkuru olan projede ev sahipleri bisikletleri için de park alanlarına sahip olacak. Ayrıca projenin içerisinde yer alan yeşil adalarda yürüme yolları da bulunuyor.

Proje, klasik çocuk parklarından farklılaşan oyun alanları, özel tırmanma duvarları, boyama duvarları gibi özellikleriyle de yaş gruplarına göre ayrışıyor.
Tebernüş Kireçci


Geri Dön