26 / 04 / 2024

Adalar Belediyesi basın toplantısı düzenliyor

Adalar Belediyesi basın toplantısı düzenliyor

Gürsel Tekin, Dr. Mustafa Farsakoğlu ve Oktay Altın 14 Eylül'de Meclis'e sunulan ancak AKP'li üyelerin reddettiği önergeyi açıklayacak



-İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş ve AKP Hükümeti, Adalar halkını CHP'li Belediye Başkanı seçtiği için cezalandırıyor mu?

-Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni yönetenler için Adalar, Türkiye'nin bir parçası değil mi?

-Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni yönetenler için Adalar halkı vatandaş değil mi?

-29 Mart seçimlerine kadar Adalar ve Adalar halkı, devleti ve İBB'yi yönetenlerin sorumluluk alanı içindeyken, Belediye Başkanı değişince neden hizmet götürülmesi gereken vatandaş olmaktan çıktılar?

-İBB Başkanı Kadir Topbaş ve AKP Hükümeti, Adalar halkını CHP'li Belediye Başkanı seçtiği için cezalandırıyor mu?

Bu sorulara yol açan nedenlerin detaylarını ve 14 Eylül 2009, Pazartesi günü İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanlığına sunulan, ancak AKP'li üyelerin oylarıyla gündeme alınması bile reddedilen önergeyi CHP İstanbul İl Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi CHP Grup Başkanı Gürsel Tekin, Adalar Belediye Başkanı Dr. Mustafa Farsakoğlu ile İBB Meclis üyesi Oktay Altın, yarın saat 11.00'de, Büyükada'daki Adalar Belediyesi Hizmet Binası'nda açıklayacak.


Geri Dön