19 / 04 / 2024

Adam Kule Maltepe ödeme şekli!

Adam Kule Maltepe ödeme şekli!

Firma: DAP Yapı

Proje: Adam Kule

Dap Yapı imzası taşıyan Adam Kule projesinde teslimler önümüzdeki Nisan ayında yapılacak.Projede daire fiyatları 400 bin TL'den başlangıç gösteriyor.



Adalar ve deniz manzarasına sahip olan  Adam Kule  projesi, İstanbul'un Anadolu yakasında Maltepe Dragos bölgesinde hayata geçiriliyor. 


Dap Yapı imzası taşıyan Adam Kule projesinde 1+0 ve 1+1 daire seçenekleri sunuluyor. Projede  1+0'lar 48 - 55 metrekare, 1+1'ler 88-100 metrekare büyüklüğe sahip.


3 bin metrekare arsa alanınsa konumlandırılan Maltepe Adam Kule projesi 284 adet daire ve 88 home ofisten meydana geliyor. 


27 katlı tek kule olarak dizayn edilen projede fitness, sauna, spor alanları, kapalı otopark, yüzme havuzu, spa, hamam gibi ortak alanlar yer alıyor.  


Teslimlerin önümüzdeki Nisan ayında yapılması öngörülen Adam Kule Dragos projesi lokasyon olarak Tem Bağlantı Yolu, sahil yolu, E-5 karayolu, Yüksek İstinaf Mahkemesi, Kartal Adliyesi, Maltepe Sahil Dolgu Alanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na yakın mesafede bulunuyor. 


Adam Kule Maltepe ödeme şekli!

Daire fiyatlarının 400 bin TL'den başlangıç gösterdiği Adam Kule projesinde  10 bin TL peşinat ödemesinden sonra 88 ay vade imkanı sunuluyor.



Adam Kule adres: Altayçeşme Mahallesi Çam Sokak No: 16 Maltepe İstanbul


Tel: 444 93 27

Web: http://www.dapyapi.com.tr/

Özge ÖZDEMİR/Emlakkulisi.com


 


projeye sor



Geri Dön