27 / 04 / 2024

Adam Kule'de ofislerin yüzde 75'i satıldı!

Adam Kule'de ofislerin yüzde 75'i satıldı!

DAP Yapı, İstanbul Dragos'ta mimari formunu ve konseptini "insan"dan alan "Adam Kule" projesi için kişiye özel ödeme seçenekleri sunuyor. İşte DAP Yapı'nın oluşturduğu kampanyanın ayrıntıları...



DAP Yapı, İstanbul Dragos'ta mimari formunu ve konseptini "insan"dan alan "Adam Kule" projesi için kişiye özel ödeme seçenekleri sunuyor. Rezidans, home-ofis ve sosyal yaşam alanlarından oluşacak Adam Kule'de peşinat tutarı 2016 yılında ödenirken 12 ay taksit imkanı DAP Yapı tarafından karşılanıyor. 


48 ay vade ve 0 faiz fırsatının sunulduğu kampanya ile Adam Kule'de home-ofis sahibi olma imkanı veriliyor. DAP Yapı'nın özgün forma sahip konsept projeler zincirinin son halkası olan Adam Kule, 295 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkıyor. Lansman olanaklarının devam ettiği Adam Kule'de, ofislerin yüzde 75'i satüırken, 19 adet dükkan ve mağazaların yer aldığı özel çarşının da satışına başlandı. Kişiye özel ödeme seçeneklerinin sunulduğu Adam Kule'de, 48 ay sıfır faiz fırsatı sunulurken, 12 ay taksit imkanı DAP Yapı tarafından karşılanıyor. 


2017 sonunda teslimler başlayacak


36 aylık teslim süresinden önce 2017 yılının sonunda teslim edilmesi öngörülen Adam Kule, Maltepe Rekreasyon projesine olan yakınlığıyla yatırımcı için fırsatlar sunuyor. Proje ayrıca inşaatı tamamlanmak üzere olan İstinaf Mahkemesi ve sahildeki 1 milyon 200 bin m2'lik aktivite alanının aktif şekilde hayata geçmesi ile de sağlayacağı pirimle öne çıkıyor. Kadıköy ve Bağdat Caddesi'ne çok yakın bir konumda bulunan ve Anadolu Yakası'nın en gözde yerlerinden olan Dragos'ta konumlanan Adam Kule, marina, metro, hızhtren, kara, hava, deniz ve raylı ulaşım hatlarına yakınlığıyla ulaşım kolayhğı sunuyor. Maltepe, Kadıköy ve Bağdat Caddesi'nin hemen yanında bulunan Adam Kule'den, TEM Bağlantı Yolu, Sahil Yolu, E-5 Karayolu, Yüksek İstinaf Mahkemesi, Kartal Adliyesi, Maltepe Sahil Dolgu Alanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı gibi merkezi al anlara kolayca ulaşılıyor. 


Dünya


Haber Taraf gazetesinde şöyle yer aldı;


Adam Kule'de satışların yüzde 78'i tamamlandı


DAP Yapı'nın İstanbul Dragos'ta hayata geçirdiği Adam Kule projesinde satışların yüzde 78'i tamamlandı. Resmi teslim süresinden önce 2017 yılının sonlarında teslim edilmesi planlanan Adam Kule projesinde rezidans, home-ofıs ve sosyal yaşam alanları yer alıyor. 

Büyüklükleri 48 metrekare ile 237 metrekare arasında değişen ofislerin yer aldığı Adam Kule'de yüzde 20 peşinat ödeyerek 48 ay sıfır faiz fırsatından yararlanılabiliyor. 

Kadıköy ve Bağdat Caddesi'ne yakın bir konumda yükselen Adam Kule projesi ulaşım akslarına yakın bir konumda yükseliyor. Marina, metro, hızlı tren, kara, hava, deniz ve raylı ulaşım hatlarına yakınlığıyla ulaşım kolaylığı sunan projede ofis fiyatları 306 bin lira ile 720 bin lira arasında değişiyor. 


Taraf





Geri Dön