24 / 04 / 2024

Adam&Eve Otel herşey dahil sisteme döndü!

Adam&Eve Otel herşey dahil sisteme döndü!

'Dünyanın En İyi Dizayn Oteli' ödülü alan Belek'teki Adam&Eve de tamamen 'her şey dahil' sisteme döndü



Genel Müdür Alper Uçar, "Bu sistem bitse kalifiye eleman bulamayız. Personel yıllardır her şey dahil çalışıyor, yarım ve tam pansiyon servisi yapmayı bilmiyor" dedi.
 
Kayı Grubu'na ait Antalya Belek'in en ünlü lüks otellerinden Adam&Eve, kentteki turizm tesislerinin çoğu gibi artık tamamen 'her şey dahil' sistemle çalışma kararı aldı. Bundan önce isteyen müşteriye yarım pansiyon isteyenlere de her şey dahil servisi verdiklerini anlatan Adam&Eve Hotels Genel Müdürü Alper Uçar, 2009 yılının başında bu kararı aldıklarını söyledi. Adam&Eve'nin 'Dünyanın En îyi Dizayn Oteli' ödülünü aldığı Londra'da görüştüğümüz Uçar, sektörün ihtiyacının ve gelen talebin bu yönde olduğunu ifade ederek, "Hala, 'Keşke yarım pansiyona dönülse' düşüncesi olanlar var. Ama ben katılmıyorum. Çünkü personel yapısı bu sistemi bilmiyor. 10 yıldır her şey dahil çalışıyorlar. Yarım pansiyon sistemi bilen eskiler belli bir yere gelmiş yöneticiler artık" dedi.

'POLİS GİBİ KONTROL EDEMEZDİK'

Tur operatörlerinin her şey dahil pazarlamadan vazgeçmesi söz konusu olursa Antalya'da kalifiye eleman bulmak açısından çok zorlanılacağını kaydeden Uçar, "Bizim elemanlarımız yıllardır sunum yapmış ama açıklama yapmamış. Servis şeklini ve satmayı bilmiyorlar. Sunumu bilse de içeriği anlatamıyor" diye konuştu. Uçar, Adam&Eve ile ilgili bu kararı almalarının bir diğer nedenini ise şöyle anlattı: "Grup halinde gelen misafirlerimizden bazıları yarım pansiyon, bazıları her şey dahil servis alıyordu. Her şey dahil kalanların yarım pansiyon kalan arkadaşları için yiyecek-içecek siparişleri oluyordu, insanları polis gibi kontrol etmeyelim dedik."

Türkiye'den 3 otel dünya lideri" seçildi Dünya turizm sektörünün takip ettiği VVorld Travel Avvars 2009'da Türkiye'den üç otel, büyük ödül aldı. 8 Kasım'da Londra'da düzenlenen ödül töreninde Adam&Eve 'Dünyanın En İyi Dizayn Oteli', yeni açılan Mardan Palace 'Dünyanın En İyi Lüks Oteli' ve Cornelia Resortde 'Dünyanın En İyi Resort Oteli' seçildi. Gecede Türkiye Turizm
Bakanlığı temsilcilerine ayrılan koltuklar boş kalırken, 12 Aralık'ta gerçekleştirilecek Miss World'ün (Dünya Güzellik Yarışması) 120 ülkeden gelen her bir finalisti bir masada oturdu. 19 yaşındaki Türkiye Güzeli Ebru Şam da geceye katılanlar arasındaydı. Ödül alanlar 2008 yılının Rus Dünya Güzeli ile fotoğraf çektirdi.

Sevgiliye paparazzi çekimleri yapılıyor

Adam&Eve'nin düğünler ve balayı çiftleri için öncelikli seçeneklerden olduğunu belirten Alper Uçar, "Bu yıl 1 Ocak'tan 31 Ekim'e kadar 2 bin 400 balayı çifti ağırladık. Bir romantik direktörümüz ve 11 farklı konseptimiz var. Sevgililer bunları yaşamayı seviyor" dedi. Uçar, Cennetten Kareler isimli konsepti şöyle anlattı: "Çiftlerden biri diğerine sürpriz yapmak için ondan gizli fotoğraflarının çekilmesini istiyor. Angel departmanından biri, bilmeyen kişiye çaktırmadan onları en doğal halleriyle gizlice fotoğraflıyor. Sonra ayrılırlarken bir albüm yapıp onlara veriyoruz. Bu paparazzi duygusunun yaşatılmasını seviyorlar. Özellikle balayı çiftlerinin yüzde 20'si bunu istiyor."
Menekşe ATASELİM/Gazete Habertürk


Geri Dön