27 / 04 / 2024

Adana 01 Burda AVM 2019'da açılacak!

Adana 01 Burda AVM 2019'da açılacak!

Ticari gayrimenkul alanındaki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Esas Gayrimenkul Adana’da, 150 milyon dolarlık yatırımla yepyeni bir projeyi hayata geçiyor. 



Ağırlıklı olarak ticari gayrimenkul alanında çalışmaları hız kesmeyen Esas Gayrimenkul;  150 milyon dolar yatırım ile Türkiye'nin yüksek büyüme potansiyeline sahip, Akdeniz bölgesinde yer alan Adana'da 01 Burda Alışveriş Merkezi'nin kapılarını açmaya hazırlanıyor. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre Esas 01 Burda Alışveriş Merkezi, 150 mağazasıyla 65.000 metrekare kiralanabilir alanda, 1.500 metrekare eğlence alanı, 2.750  metrekare  hipermarket alanı, 2.000  metrekare elektronik market alanı, 3.000  metrekare  yapı market alanı ve 7 salonlu sinema kompleksi barındırıyor. 

Esas 01 Burda Alışveriş Merkezi; zengin marka karması, güçlü mimari yapısı ve performans sanatları merkeziyle bölgenin yaşam ve kültür merkezi olmayı amaçlıyor. Çukurova'da kültür ve sanatın kalbi Performans Sanatları Merkezi'nde atacak! Alışveriş merkezinde konumlandırılan performans sanatları merkezi ise bölgenin kültür ve sanat hayatına yeni bir soluk getirmeye aday. 

Esas Gayrimenkul CEO'su Kazım Köseoğlu, "Adana bizim için hem lokasyon, hem sanayi, hem de ticari açından çok değerli bir yatırım noktası oldu. 2019 yılında 01 Burda'nın inşaatını tamamlamayı hedefliyoruz. 01 Burda ile ziyaretçilerimize; alışveriş keyfinin yanı sıra yemeiçme alanları, eğlence alanları, sinema salonları ve düzenli aktiviteleri ile de kelimenin tam anlamıyla yeni bir buluşma ve yaşam alanı sunacağız. 01 Burda AVM projemiz; Adana'nın batı girişinde konumlanan bir projedir. Şehrin en önemli alışveriş caddelerine 2 Km ve ortalama 5 dakika mesafede olan 01 Burda'nın konumu ile de Adanalıların beğenisini kazanacağını düşünüyoruz. Bölgeye yaptığımız yatırımla yalnızca alışveriş merkezi ile sınırlı kalmayıp, Performans Sanatları Merkezi ile  Adana  ve çevre illerin kültür-sanat etkinliklerine de katkıda bulunacağız. İlerleyen dönemlerde de bölge ve ülke ekonomisine katkı sağlamak, Adana halkımıza yaraşır hizmetler sunmak için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz" diye açıklamalarda bulundu.


Geri Dön