20 / 04 / 2024

Adana Club Bussıness Mağazası açıldı!

Adana Club Bussıness Mağazası açıldı!

Benna İnşaatın sahibi Dilek Cankoy, Adana'da Club Bussıness Mağazası'nı açtı. Mağaza, Adana’da bir ilk daha yaşanmasını sağladı.



Bilge Ajansın organizasyonluğunu üstlendiği Club Bussıness Mağazası görkemli bir açılış yaptı.  Adana  Bölgesinde yapı inşaat sektörünün önde gelen firması olan Benna İnşaatın sahibi Dilek Cankoy, Adana’ya bir yenilik daha kazandırdı. İşletmeciliğini Dilek Cankoy’un yaptığı Club Bussıness Mağazası, Carrefursa civarı, ARC trend yanında hizmete girdi.


ADANA’YA RENK GELDİ


Birbirinden ünlü isimlerin katıldığı açılışta, Adana’da bir ilk daha yaşandı. Davetlilerin yoğun olduğu açılışta, birbirinden farklı ürünler oldukça rağbet gördü. Sadece erkeklere yönelik satışa sunulan Avva, Ruba Pantolon, Segrato Gömlek, New Oxford markalarından ürünlerle, Club Bussines’in kendi takım elbise ve ayakkabı mamullerinin yer alacağı mağaza Adana’ya renk getirdi.


KALİTE VE GÜVENİN ADRESİ


Büyük başarılara imza atan Dilek Cankoy, “Kalite ve güveni kendisine ilke olarak benimsemiş, sektörde öncü olabilecek modern ve güvenli projeleri başarı ile hayata geçiren Benna İnşaat, giyim sektöründe de güvenilir olma ilkesinden taviz vermeyerek müşterileri memnun etme amacını belirlemiştir. Adana’da baştan aşağıya kadar eksik olanı tamamladığımıza, açılan Club Bussıness Mağazasında da müşterilerin beğenisini kazandığımıza inanıyorum” dedi.


GİYİM ALANINA DA İMZA ATTI


Sürekli erkeklere yönelik çalışma hayatında bulunan Cankoy, “ işimiz sürekli erkeklere yönelik olduğundan açtığımız mağazada öyle oldu. Erkeklerle uğraşmak, kadınlarla uğraşmaktan daha kolay” dedi. Birbirinden ünlü markaların satışa sunulduğu mağaza, daha şimdiden Adanalı erkeklerin gözdesi oldu. Giyim alanına da imzası atan Cankoy, “ Her kesime hitap ediyoruz, ayakkabıdan üst guruba kadar her ürün var, tüm beyleri mağazamıza bekliyoruz” dedi.


BİRBİRİNDEN RENKLİ İSİMLER


Adana’nın tanınmış müteahhitlerinin de bulunduğu açılışta, birbirinden ünlü isimlerde davetliler arasındaydı. Açılışın yoğun katılımla geçmesi Dilek Cankoy’un yüzünü güldürdü.  “Açılışa gelen herkese teşekkür ediyorum, bu organizasyonda yanımda yer alan Bilge Ajans’a ayrıca gösterdikleri yoğun çalışmadan dolayı teşekkür ediyorum” diyen Cankoy, sözlerini şu şekilde devam etti, “Hedefimiz daima ileriye gitmek, Adanalılar her şeyin en iyisini hak ediyorlar. Biz de elimizden gelen gayreti göstermeye çalışıyoruz” dedi.


Adana Çukurova Metropol


Geri Dön