19 / 04 / 2024

Adana ve Gaziantep M1 AVM'leri hızla büyüyor

Adana ve Gaziantep M1 AVM'leri hızla büyüyor

M1 Merkez Adana, sadece Adana ve Çukurova bölgesinin değil, komşu ülkelerden gelen ziyaretçilerin de gündeminde



Hizmete girdiği 2000 yılından bu yana uzun bir süre Türkiye'nin en büyük alışveriş merkezi olarak hizmet veren M1 Merkez Adana, sadece  Adana  ve Çukurova bölgesinin değil, komşu ülkelerden gelen ziyaretçilerin de gündeminde. 1999 tarihinde hizmete giren M1 Merkez Gaziantep Alışveriş Merkezi ise grubun Türkiye'deki ilk AVM'si.

Metro Group Asset Management, Metro Group şirketlerine ve Metro Cash&Carry, Real, Media Markt, Satürn, Galeria Kauflıof gibi grup satış şirketlerine, uluslararası planlama, kiralama, alışveriş merkezi yönetimi, gayrimenkul yönetimi, teknik hizmetler yönetimi, proje geliştirme ve inşaat yönetim hizmetleri veriyor. Avrupa'nın ve Asya'nın 32 ülkesinde, binin üzerinde çalışanı ile 700 adet gayrimenkulun yönetimini yapan şirket, bin 700 ayrı lokasyonda tesis yönetimi hizmetleri veriyor. Türkiye, Almanya ve Polonya'da 70'ten fazla alışveriş merkezinin yönetim hizmetlerini yapan Metro Group Asset Management Türkiye Müdürü Gündüz Bayar, Adana Merkez ve Gaziantep Merkez M1 AVM'leri dergimize anlattı:

M1  Merkez  Adana Alışveriş Merkezi, sadece nüfusu 2 milyona yaklaşan Çukurova'nın metropol kenti Adana'dan değil, komşu ülkelerden gelen ziyaretçilerin de uğrak yeri oldu. Adeta hayatın merkezi haline dönüşen M1 Merkez Adana, bu yıl hizmete giren ek bölümleriyle daha da büyüdü. Kentin kuzeybatısında yer alan M1 Merkez Adana, Real hipermarket, Praktiker Yapı Marketi, Cinebonus Sinema Kompleksi, Tepe Home, Media Markt, Ykm, Mu-do City, Ayakkabı Dünyası, Zara, Marks&Spencer ve Paşabahçe gibi marka ve firmaların yanında, uluslararası ve ulusal mağazalar zincirlerini yerel markalarla aynı çatı altında topluyor. Mİ Merkez Adana Alışveriş Merkezi'nin yeni ek bölümleri toplam 270 bin metrekare arsa üzerinde 74 bin 950 metrekare kiralanabilir alana ulaşmış durumda. Konfeksiyondan kozmetiğe, kitaptan mücevhere kadar geniş ürün yelpazesi ile Adana ve bölge halkına her türlü alışveriş kolaylığını sağlayan Mİ Merkez Adana Alışveriş Merkezi, yeni katılan mağazalar ile birlikte bünyesinde toplam 100 adet mağaza barındırıyor. Kemal Tanca, Sbarro, Popeyes, Kiğılı, Gap, Starbucks, Mango, Mc Donalds, Nokia, Levis Docker's, Çift Geyik Karaca, Defacto, Flo, Uptown, Arçe-lik, İnci, Sabri Özel, Tefal, KRC, Hotiç, Tergan, Roman, Herry, Dagi, US Polo, LCW, Deichmann, Toyzz Shop, English Home ve Adil Işık burada yer alan ünlü markalar.

Ayda I milyonun üzerinde ziyaretçi

Yıl boyunca özellikle Adanalıların buluşma noktası olan Mİ Merkez Adana Alışveriş Merkezi, bu konumu ile sadece Adana'dan değil, hafta sonları civar il ve ilçelerden ve özellikle komşu ülkelerden gelen ziyaretçi ve müşterileri ile ayda bir milyonun üzerinde ziyaretçi sayısına ulaştı. AVM, yıl içerisinde alışveriş merkezinde düzenlenen akti-vitelerin yanı sıra özellikle topluma yararlı hizmetler üreten, sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunan tüm sivil toplum kuruluşları ile işbirliği içerisine giriyor. Bu amaçla ücretsiz tahsis edilen alanlarda bu kurumların açtığı sergiler, düzenledikleri aktivitelerin halka ulaşması sağlanıyor. Bu anlamda Adana Mİ Merkez Alışveriş Merkezi, her yıl onlarca sergi ve aktivitenin düzenlendiği devasa bir galeri, bir sanat merkezine dönüşüyor. AVM, her yıl düzenlenen Altın Koza Kültür ve Sanat Festivali'ne sponsorluk yaparak kentin tanıtımına katkı sağlıyor.

Eğlencenin de adresi

Mİ  Merkez Adana zengin bir yiyecek-içecek bölümüne de sahip. Starbucks, Mc Donalds, Burger King gibi dünya markaları yanında yerel ve ulusal lezzetlerin bir arada bulunduğu bölüm, her tür damak zevkine hitap edebilecek 14 ayrı üniteden oluşuyor. AVM'deki Cinebonus Sinemaları 9 salonuyla sinemaseverleri memnun ediyor. AVM'nin bir diğer kozu da aralık ayı içerisinde hizmete girecek olan 2 bin 200 metrekare alana sahip çocuk eğlence merkezi Jupyland."
Capital


Geri Dön