26 / 04 / 2024

Adana'da devam eden yol çalışmaları TBMM'de!

Adana'da devam eden yol çalışmaları TBMM'de!

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Adana'da devam eden yol çalışmalarının tamamlanmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Türkmen sorularının Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..



Adana da devam eden yol çalışmaları TBMM de!


CHP  Adana  Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Adana'da devam eden yol çalışmalarının tamamlanmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Türkmen sorularının Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.


Adana ili Aladağ-Akören ve Aladağ Hacı Hasanlı Yolları yapımının uzun yıllardır tamamlanmaması nedeniyle bölge halkının ulaşımda büyük sıkıntı yaşamaktadır. Bölge halkı her iki yol da güzergah değişikliklerine gidildiği ancak yolların tamamlanmadığından şikayetçi olmaktadırlar.


Aladağ Akören arasında 20 kilometrelik yol ile Aladağ Hacı Hasanlı Yolları arasında kalan 2 kilometrelik bir bölümde yol çalışmasının yapılması ve yolların tamamlanması beklenmektedir.


Türkmen'in soruları


1. Aladağ-Akören arasındaki yol çalışmaları ne durumdadır? Uzunca bir süredir yolun tamamlanmamasının gerekçesi nedir? Ne zaman tamamlamayı planlıyorsunuz?


2. Aladağ-Hacı Hasanlı yolu arasında kalan 2 kilometrelik yolu ne zaman tamamlayacaksınnız? Açıklar mısınız?




Geri Dön