19 / 04 / 2024

Adana'da yapılan sahra hastanesi mühürlendi mi?

Adana'da yapılan sahra hastanesi mühürlendi mi?

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin koronavirüs tedbirleri kapsamında TÜYAP Fuar Alanı’nda yaptırdığı sahra hastanesinin Adana İl Sağlık Müdürlüğü tarafından mühürlendiği ileri sürüldü...



Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan Sahra Hastanesi'nde, dün Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından incelemeler yapılmıştı. Gazeteci İsmail Saymaz, yaşanan gelişmelerden sonra Sahra Hastanesi’nin mühürlendiğini ileri sürdü ve bir tutanak paylaştı. 

Adana da yapılan sahra hastanesi mühürlendi mi?

Yeni Çağ Gazetesi'nde yer alan habere göre;  Adana  Büyükşehir Belediyesi tarafından TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapılan Sahra Hastanesi ile ilgili tartışmalar yaşanmış ve böyle bir hastanenin olmadığı da konuşulmuştu.

Yaşanan gelişmelerden sonra söz konusu hastaneye giden Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, hastanelerinin kullanıma hazır olduğunu ve kısa süre sonra bin yatak kapasiteli Sahra Hastanesi’nde koronavirüs hastalarına hizmet verileceğini duyurmuştu. 

Dün öğleden sonra hastaneye giden İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri, Sahra Hastanesi hakkında inceleme başlatmış fakat hastanenin mühürlenmesinin CHP’li vekiller tarafından engellendiği ileri sürülmüştü. Gazeteci İsmail Saymaz ise, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, sahra hastanesinin mühürlendiğini ileri sürerek bir tutanak paylaştı.

Adana'daki sahra hastanesinin altyapısı tamamlandı!

'Adana'da 45 günde sahra hastanesi yapıldı' iddialarına yanıt!


Geri Dön