29 / 03 / 2024

Adanuspark'ta metrekaresi 3 bin 300 liraya! Yüzde 1 peşinat hediye!

Adanuspark'ta metrekaresi 3 bin 300 liraya! Yüzde 1 peşinat hediye!

Firma: Çukurova Gayrimenkul

Proje: Adanus Park

Çukurova Gayrimenkul tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa edilen Adanuspark'ta konutların metrekaresi 3 bin 300 liradan başlıyor. Projede bayram sonuna kadar yüzde 1 peşinat hediye...



Anadolu Yakası’nın yeni cazibe merkezi Kartal’da oturuma ve yatırıma hazır konut arayanlar için ideal bir proje olan adalar manzaralı Adanuspark, dış ve iç mekanda kullanılan kaliteli malzemeleri ve nitelikleriyle dikkat çekiyor. Özelliklerine kıyasla oldukça uygun site aidatı politikası ve yüzde 1 KDV diliminde olmasıyla da fark yaratan Adanuspark’ta bayram sonuna kadar konut alanlara yüzde 1 peşinat Çukurova Gayrimenkul’den hediye… Ayrıca kredi ödemesine bir yıl sonra başlama fırsatı da sunuluyor.


Hemen taşınma imkanı bulunan Adanuspark’ta bayram sonuna kadar devam edecek iki alternatifli kampanya uygulanıyor. Her iki seçenekte de yüzde 1 peşinat Çukurova Gayrimenkul’den hediye. Birinci seçenekte peşinatın yüzde 17’si altı ay, yüzde 17’si bir yıl sonra ödeniyor. Yüzde 65’lik banka kredisi ise bir yıl sonra ödenmeye başlanıyor. İkinci seçenekte peşinatın yüzde 24’ü bir yıl sonra ödeniyor. Yüzde 75 oranında banka kredisi ödemeleri ise hemen başlıyor. Adanuspark’ta konutlar 3 bin 300 TL’den başlayan metrekare fiyatlarıyla satışa sunuluyor.


Depreme karşı üst düzey önlemler alındı


En son Deprem Yönetmeliği’ne uygun olarak, yüksek inşaat kalitesiyle inşa edilen Adanuspark’ta, statik hesaplara göre C-30 beton yeterli olmasına rağmen depreme dayanma gücü en yüksek olan C–35 sınıfı beton kullanıldı. Zemin çok sert kaya zemin olduğu halde 10 metre temel derinliği kazıldı.


Adanuspark’ta tüm seslerden izolesiniz!


Adanuspark’ta aynı kattaki dairelerin birbirleriyle ortak duvarlarının oluşmaması için, 110 santimetrelik galeri boşlukları bırakıldı. Bu sayede yan daireden gelebilecek gürültü engelleniyor. Yukarı daireden aşağı kata gelebilecek banyo veya atık su sesi ise Alman Rehau sessiz boru kullanılarak engellendi.


Maximum enerji tasarrufu ile yaz-kış konfor


Adanuspark’ta alt ve üst daireler arasında kullanılan özel Ytong asmolen ve mantolamayla birlikte 38 santimetreye ulaşan dış duvar kalınlığından dolayı üst seviyede ses ve ısı izolasyonu sağlanmış durumda. Isınma teknolojisinde yine Rehau boru sistemlerinin kullanıldığı “Yerden Isıtma Sistemi” tercih edildi ve Vaillant kombi kullanıldı. Pencerelerde ise ısıcam-konfor camlı, en şiddetli lodos hesaplarının çok daha üzerindeki rüzgârlara dayanımı olan SCHÜCO marka PVC doğramalar tercih edildi.


Tüm dairelerde split klima altyapısı yapıldı. 1+1 dairelerde salonlara, 2+1 ve 3+1 dairelerde ise salon ve ebeveyn yatak odalarına A sınıfı enerjili, doğaya zarar vermeyen gaz kullanılan Vaillant klima takıldı.


Kalite standartları çok yüksek


Dairelerin dış ve iç kapılarında Dortek, ıslak alanlar ve koridorlarda Vitra yeni seri seramik, Artema armatürler, mutfak ve banyo dolaplarında Lineadecor, ocak, fırın, mikrodalga fırın, bulaşık makinesi, davlumbaz gibi ankastre ürünlerde Franke tercih edildi.


Hobi bahçeleri de var


Projede güneşlenme terası, yarı olimpik açık yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, koşu parkurları, yürüme parkurları, basketbol sahası, fitness salonu, hobi salonu ve kafe gibi pek çok sosyal imkân bir arada sunuluyor. Yüzde 80’ninin yeşil alana ayrıldığı Adanuspark’ta daire sahiplerinin kullanabileceği hobi bahçesi yer alıyor. Projede kapalı otopark alanı da mevcut.


Metroya 500 metre yürüme mesafesinde, adaların tam karşısında…


Lüksün ve konforun kapısını aralayan Adanuspark’ta 3 blokta büyüklükleri 73 ila 287 metrekare arasında değişen daire tipleri bulunuyor. Dairelerin yüzde 70’i ise adalar ve deniz manzaralı. Kartal Real AVM’nin hemen yanında yer alan Adanuspark, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 10-15 dakika, Kartal İstanbul Deniz Otobüslerine ve Kartal Demiryolu İstasyonu’na araçla 5 dakika uzaklıkta, Kartal-Kadıköy metro durağına ise 500 metrelik yürüme mesafesinde konumlanıyor.


Web: www.adanuspark.com                    

Telefon: 0216 671 14 14



projeye sor



Geri Dön