19 / 04 / 2024

Adapazarı Belediye Başkanı'na ihaleye fesat karıştırma iddiası!

Adapazarı Belediye Başkanı'na ihaleye fesat karıştırma iddiası!

Sakarya'da alışveriş merkezinin ihalesine fesat karıştırıldığı iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ve Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Özüm mahkemeye sevkedildi...




Alışveriş merkezinin ihalesine fesat karıştırıldığı iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ve Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Özüm'ün de aralarında bulunduğu 8 kişi, tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk edildi.


Adapazarı Belediyesi tarafından ilçede yaptırılan bir alışveriş merkezinin ihalesine fesat karıştırıldığı iddiasıyla gözaltına alınan Belediye Başkanı Dişli, yardımcısı Özüm, belediye encümen üyeleri ve bir avukatın da aralarında olduğu 10 kişinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.


Sağlık kontrolünün ardından adliyeye getirilen şüphelilerden Dişli'nin de aralarında bulunduğu 8 kişi, tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk edilirken, 2 şüpheli serbest bırakıdı.


Adapazarı Belediyesi, eski Hayvan Pazarı mevkisinde inşaat halindeki alışveriş merkezi tamamlanamayınca ihaleyi feshetmiş, daha sonra yeniden yapılan ihaleye tek firmanın katıldığı belirtilmişti.


AA


Geri Dön