19 / 04 / 2024

Adapazarı'nda hazır daireler düşük fiyata satılıyor!

Adapazarı'nda hazır daireler düşük fiyata satılıyor!

Adapazarı'nda inşaat sektöründe yaşanan kriz yaşanıyor. Güvenilir müteahhitlerden bazılarının kritik noktada olduğu belirtilirken bazılarının günü kurtarmak için ellerindeki hazır daireleri çok düşük fiyatlara satmaya başladıkları ifade ediliyor.



Son günlerde inşaat sektöründe yaşanan kriz bir çok müteahhidi iflas noktasına getirdi. Bu nedenle emlak yatırımı yaparken çok dikkatli olunmasını öneriliyor 


REKABET VE KAT SINIRI 

Adapazarı'nda geçmişte yaşanan kayıp müteahhit vakalarının benzerlerini yaşanmasının an meselesi olduğu belirtildi. Kat sınırlaması nedeniyle imara açık arazilerin fiyatlarının aşırı yükselmesi ve sektördeki sert rekabete ekonomideki sıkıntılar eklenince bir çok müteahhidin iflas noktasına geldiği kaydedildi. Bu durum sektör için kabus bir dönemin başlangıcı olarak niteleniyor. 


ÇOK DÜŞÜK FİYATA 

Piyasada güvenilir isimler olarak anılan müteahhitlerden bazılarının bile kritik noktada olduğu belirtilirken bazılarının günü kurtarmak için ellerindeki hazır daireleri çok düşük fiyatlara satmaya başladıkları ifade ediliyor. Bazı müteahhitlerin ise iflas erteleme kararı için hazırlık yaptıkları dile getirilirken vatandaşların emlak alırken çok dikkatli olmaları öneriliyor.


Adapazarı Yeni Haber


Geri Dön