25 / 04 / 2024

Beko BFC 749 S Buhar Destekli Fırın en ucuza nerede satılıyor, özellikleri neler? 20 Mart 2023 fiyat listesi

Beko BFC 749 S Buhar Destekli Fırın en ucuza nerede satılıyor, özellikleri neler? 20 Mart 2023 fiyat listesi

Beko BFC 749 S Buhar Destekli Fırın, 3 D pişirme teknolojisi, fan sistemi ve iç tasarımı sayesinde sıcak hava fırın içinde dağılır ve yiyecekler homojen bir şekilde pişer. Peki 3 D pişirme teknolojisi nedir? Fırın en ucuza nerede satılıyor? 



Beko BFC 749 S Buhar Destekli Fırın en ucuza nerede satılıyor, özellikleri neler? 20 Mart 2023 fiyat listesi
Beko ankastre fırın sahip olduğu fan sistemi ve iç tasarımı sayesinde sıcak hava fırın içerisinde pratik bir şekilde dağılır. Pratik bir şekilde dağılan hava %40 daha homojen pişirme sağlarken, her pişirmede aynı sonucu almanıza yardımcı olur.

Cihazda yer alan katalitik yan duvarlar sayesinde fırın temizliği kolaylaşır. Yan yüzeylerde bulunan özel katalitik malzeme, görüntü kirliliğine ve kötü kokulara neden olan yağ artıklarını içine çeker. Pişirme sırasında sıçrayan yağları düzenli olarak soğuran katalitik yan duvarlar sizi zahmetli bir fırın temizliğinden kurtararak bir sonraki işlev için hazır hale gelir. 

Buharlı temizleme özelliğini kullanarak fırının iç bölmesinde ulaşamadığınız veya zor temizlediğiniz bölümleri kolaylıkla temizlemeniz mümkündür. Tek yapmanız gereken fırının tüm aksesuarlarını çıkardıktan sonra tepsiyi en alt seviyeye, içerisine bir miktar su koyarak yerleştirmek ve fonksiyon göstergesinde buharlı temizlemeyi seçerek düğmeye basmaktır. Çevrim bittiğinde fırınınızın içerisi kolaylıkla silebilirsiniz.

Fırın içinde bulunan teleskopik ray sistemi sayesinde tepsinizi tek elle hareket ettirmek artık çok pratiktir. Teleskopik raylar tepsinizin hareket esnasında dengeli durmasını sağlar, yemeğinizi fırından almadan önce son dokunuşları kolayca yapabilirsiniz.Yemekleri eşit ısıda pişirmenizi sağlayacak buhar tek tuşla mini fırınınızda yer alıyor.  

Beko fırınlarda bulunan Buhar Destekli pişirme programı, pişirme sırasında sadece bir tuşa basarak fırın içerisinde buhar yayılmasını gerçekleştirir. Böylece, içi yumuşak, dışı çıtır, daha kabarık hamur işleri ve ekmekler yapmanız mümkündür.

Peki Beko ankastre fırında yer alan 3 D pişirme teknolojisi ne işe yarıyor? Cihaz en ucuza nerede ne kadara satılıyor? 


Geri Dön