18 / 04 / 2024

Adatepe Sahilada Maltepe teslim tarihi!

Adatepe Sahilada Maltepe teslim tarihi!

Firma: Kapıcıoğlu İnşaat

Proje: Maltepe Sahilada

Adatepe Sahilada Maltepe teslim tarihi 24 ay sonra olarak belirlendi. Kapıcıoğlu İnşaat projesi Maltepe Sahilada Evleri, 25 katlı iki blokta 290 rezidanstan oluşuyor...




10 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor olan Sahilada projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Maltepe ilçesi Adatepe bölgesinde hayata geçiriliyor.


Maltepe Sahilada projesi 290 rezidans daireden meydana geliyor.  Kapıcıoğlu İnşaat  tarafından inşa ediliyor olan  Maltepe Sahilada  projesi 25 katlı iki blok halinde yükseliyor.



Adatepe Sahilada Maltepe teslim tarihi!


Adatepe Sahilada Maltepe teslim tarihi Aralık 2017 olarak belirtiliyor. Sahilada Evleri Maltepe projesinde 47 bin metrekare satılabilir alan bulunuyor.


Maltepe sahiline 300 metre yakınlıkta yer alan Sahilada Evleri projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçenekleri sunuluyor.


Sahilada Evleri Maltepe projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı 7 bin liradan başlayarak değişiyor. Sahilada Evleri projesinde fitness, sauna, yüzme havuzu gibi ortak kullanım alanları bulunuyor.




15 soruda Sahilada Maltepe Adatepe projesi!




Sahilada adres: Feyzullah Mah. Ayerdem Sok. No:6 Adatepe Maltepe – İstanbul



Tel: 0 212 283 54 01-02

Web: http://www.maltepesahilada.com/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön