24 / 04 / 2024

Adatepe Sahilada Residence iletişim!

Adatepe Sahilada Residence iletişim!

Firma: Kapıcıoğlu İnşaat

Proje: Maltepe Sahilada

Adatepe Sahilada Residence iletişim için satış ofisi telefon numarası 444 74 48. Teslimlerin 2 yıl sonra yapılacağı proje tren istasyonuna 10 dakika yakınlıkta yer alıyor.



Sahilada Konutları İstanbul Maltepe Adatepe bölgesinde inşa ediliyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon dubleks ve loft daire tipleri sunuluyor. 


Adatepe Sahilada Residence iletişim bilgilerine göre 444 74 48 numaralı telefonu arayarak satış ofisiyle görüşebilirsiniz. Proje 10 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor. 


Kapıcıoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Sahilada Maltepe Evleri 2 blok halinde yükseliyor. Projenin satılabilir alanı 47 bin metrekare olarak belirtiliyor. 


Yüzme havuzu, sauna, fitness ve çocuk oyun alanı gibi sosyal imkanların bulunduğu Sahilada Maltepe'de anahtar teslimlerinin 24 ay sonra gerçekleşmesi öngörülüyor. 


Adatepe Residece lokasyon olarak Bostancı İskelesi'ne 5 kilometre, tren istasyonuna 10 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 28,5 kilometre, Maltepe Metrosu'na 16 dakikalık mesafede bulunuyor. 


Sahilada Maltepe Evleri metrekare birim fiyatları 7 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Blokların 25 katlı olarak tasarlandığı proje 290 adet daireden oluşuyor. 

15 soruda Sahilada Maltepe Adatepe projesi!

Sahilada Maltepe adres: Feyzullah Mah. Ayerdem Sok. No:6 Adatepe Maltepe – İstanbul


Adatepe Sahilada Residence iletişim

Tel: 444 74 48 

Web: http://www.maltepesahilada.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön