24 / 04 / 2024

Adesa Gayrimenkul, Zermeram projesi için Seha İnşaat ile ortaklık kuracak!

Adesa Gayrimenkul, Zermeram projesi için Seha İnşaat ile ortaklık kuracak!

Adesa Gayrimenkul ile İttifak Holding A.Ş. bağlı ortaklığı Seha İnşaat arasında, Konya Meram'daki Zermeram projesinin 1. ve 2. etaplarında satışı gerçekleştirilmeyen bölümlerinin yapımı ve satışı amacı ile bir Adi Ortaklık kurulmasına karar verildi. 



Adesa Gayrimenkul Yatırım A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Zermeram Projesine Yönelik Adi Ortaklık Kurulması Yönetim Kurulu Kararı hakkında açıklama yaptı. 

Adesa Gayrimenkul'ün 7 Mayıs 2021 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında; Adesa Gayrimenkul ile İttifak Holding A.Ş. bağlı ortaklığı Seha İnşaat Mühendislik Madencilik Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi arasında, Konya ili, Meram ilçesi, Koağaç Mahallesi, 27396 ada 1 parselde tapuya kayıtlı 244.060,17 metrekare yüzölçümlü arsa üzerindeki Zermeram projesinin 1. ve 2. etaplarında satışı gerçekleştirilmeyen bölümlerinin yapımı ve satışı amacı ile bir Adi Ortaklık kurulmasına oy birliğiyle karar verildi.

Adesa Gayrimenkul Yatırım A.Ş.'nin KAP açıklaması:
07.05.2021 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında;

Şirketimiz ile İttifak Holding A.Ş. bağlı ortaklığı Seha İnşaat Mühendislik Madencilik Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi arasında, KONYA ili MERAM ilçesi KOZAĞAÇ mahallesi 27396 ada, 1 parselde tapuya kayıtlı 244.060,17 m² yüzölçümlü arsa üzerindeki Zermeram projesinin 1. ve 2. etaplarında satışı gerçekleştirilmeyen bölümlerinin yapımı ve satışı amacı ile bir Adi Ortaklık kurulmasına oy birliğiyle karar verilmiştir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
 


Geri Dön