25 / 04 / 2024

Akfen GYO, Bursa'daki konsept projesi için Penguen Gıda ile anlaşma sağladı!

Akfen GYO, Bursa'daki konsept projesi için Penguen Gıda ile anlaşma sağladı!

Akfen GYO Bursa'daki konsept projesi için Penguen Gıda ile mutabakat sağladı. Proje süreci başlatıldı.  



Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Penguen Gıda A.Ş. ile Geliştirilecek Proje Hakkında açıklama yaptı.

Akfen GYO ile Penguen Gıda Sanayi A.Ş.'nin merkezi ve üretim tesisinin bulunduğu 142 bin 515 metrekare ve Gençoğlu Holding A.Ş., Orhan Ümit Gençoğlu, Turhan Gençoğlu ait 83 bin 952 metrekare ile toplamda 226 bin 465 metrekarelik alana sahip parsellerde; Akfen GYO tarafından konut, ticari alanlar, kentsel sosyal donatı alanları ile bir bütün olacak, çevreye saygılı ve Bursa'nın gelişimiyle uyumlu konsept bir proje geliştirilmesi konusunda mutabakat sağlandı ve proje sürecine başlandı. 

Akfen GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimiz ile Penguen Gıda Sanayi A.Ş.'nin merkezi ve üretim tesisinin bulunduğu  142.515 m²  ve Gençoğlu Holding A.Ş., Orhan Ümit Gençoğlu, Turhan Gençoğlu ait 83.952 m² ile toplamda 226.465 m² lik alana sahip parsellerde Şirketimiz tarafından konut, ticari alanlar, kentsel sosyal donatı alanları ile bir bütün olacak, çevreye saygılı ve Bursa'nın gelişimiyle uyumlu konsept bir Proje geliştirilmesi konusunda mutabakat sağlanmış ve Proje sürecine başlanmıştır.

Süreç içerisinde gelişmeler ve gerekli yasal açıklamalar kamuoyu ile paylaşılacaktır.


Geri Dön