20 / 04 / 2024

Akfen GYO, Bursa'daki konsept projesi için Penguen Gıda ile sözleşme imzaladı!

Akfen GYO, Bursa'daki konsept projesi için Penguen Gıda ile sözleşme imzaladı!

Akfen GYO, Penguen Gıda Sanayi A.Ş.'nin  Bursa Görükle'de hayata geçireceği proje için "Karma Kullanım Projesi Mimari Ön Konsept Tasarım Hizmetleri Sözleşmesi"ni imzaladı.



Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Penguen Gıda A.Ş. ile Geliştirilecek Proje Hakkında açıklama yaptı. 

Akfen GYO, Penguen Gıda Sanayi A.Ş.'nin  Bursa Görükle'deki merkezi ve üretim tesisinin bulunduğu 142 bin 515 metrekare ve Gençoğlu Holding A.Ş., Orhan Ümit Gençoğlu, Turhan Gençoğlu ait 83 bin 952 metrekare ile toplamda 226 bin 465 metrekarelik alana sahip parsellerde Şirketimiz tarafından geliştirilecek olan konsept projeye ait "Karma Kullanım Projesi Mimari Ön Konsept Tasarım Hizmetleri Sözleşmesi" Penguen Gıda Sanayi A.Ş. ve Tabanlıoğlu Mimarlık A.Ş. ve Akfen GYO arasında imzalandı. 

Akfen GYO'nun KAP açıklaması:
29.11.2021 tarihinde mutabakat sağlandığını açıkladığımız, Penguen Gıda Sanayi A.Ş.'nin  Bursa Görükle'deki merkezi ve üretim tesisinin bulunduğu  142.515 metrekare  ve Gençoğlu Holding A.Ş., Orhan Ümit Gençoğlu, Turhan Gençoğlu ait 83.952 metrekare ile toplamda 226.465 metrekarelik alana sahip parsellerde Şirketimiz tarafından geliştirilecek olan konsept projeye ait "Karma Kullanım Projesi Mimari Ön Konsept Tasarım Hizmetleri Sözleşmesi" Şirketimiz, Penguen Gıda Sanayi A.Ş. ve Tabanlıoğlu Mimarlık A.Ş. arasında bugün imzalanmıştır.  


Geri Dön